ZARATILI

ZARATILI ACA LUKAS I IVANA SELAKOV: Uklonjena nova duetska pesma posle samo 24 sata, pljušte teške reči!(FOTO)

Pevačica tvrdi da je i materijalno i moralno prevarena od strane Lukasa.

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Ivana Selakov i Aca Lukas navodno su se posvađali samo dan nakon što je objavljen njihov duet "Svatovi", a pevačica je sada javno sve objavila na svom Instagram profilu.

Naime, Ivana Selakov i Aca Lukas juče su objavili novu duetsku numeru "Svatovi", koja je, međutim, nakon svega 24 sata uklonjena sa Jutjuba.

Ivana se tim povodom oglasila i otkrila šta je razlog.

ACA LUKAS: Majke su mi dovodile svoje ćerke, spremne su na sve žrtve da im dete uspe u muzici!

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica u svojoj objavi.

Ovo, inače, nije bio prvi put da Ivana i Lukas sarađuju. Njih dvoje su prethodno snimili dve duetske pesme - "Daleko si" i "Omaklo mi se", a do sada su jedno o drugom u javnosti imali samo reči hvale.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...