loše se proveo

BIVŠI PUCA OD LJUBOMORE: Skot Disik napravio skandal zbog Kortninih fotki sa novim dečkom, ali dobio bumerang!


Nekadašnji partner rijaliti zvezde, koji s Kortni Kardašijan ima troje dece, zapanjen je zbog paparaco fotografija na kojima ona razmenjuje nežnosti s novim dečkom

Celebrities
17:27h Autor:
BIVŠI PUCA OD LJUBOMORE: Skot Disik napravio skandal zbog Kortninih fotki sa novim dečkom, ali dobio bumerang!
Foto: Profimedia

Skot Disik, bivši emotivni partner Kortni Kardašijan, očito nije oduševljen najnovijim fotografijama njegove bivše drage koje su se pojavile u medijima.

Jedan od momaka koji se proslavio učešćem u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima" i s kojim Kortni ima troje dece: Penelopi (8), Mejsona (11) i Rejna (6), naišao je na paparaco fotografije na kojima ona razmenjuje nežnosti s rokerom Travisom Bejkerom, piše Glossy.

I ne dopada mu se ono što vidi!

On je drugom Kortninom bivšem dečku Junesu Benđimi na Instagramu poslao poruku:

― Je l' ova riba, okej? Brate, šta je ovo? Usred Italije.

Skot Disik
foto: Profimedia

Tome je dodao jednu od pomenutih fotografija, na kojoj je očigledna strast najstarije Kardašijanke i bubnjara benda Blink 182.

Iako je deset godina mlađi od Skota Disika, atraktivni model je pokazao više zrelosti i objavio javno "skrinšot" ove poruke.

Ne zanima me sve dok je srećna. I nisam ti brat ― poručio je Benđima rijaliti zvezdi. ― Zadrži i privatno istu energiju koju si imao prema meni javno.

Maneken je ovim podsetio na Skotovu izjavu u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima" da je želeo da ubije poslednjeg dečka s kojim je Kortni bila u vezi, misleći upravo na Junesa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs