PROBIJA SE NEVEROVATNOM BRZINOM

BJELIN SIN OSVAJA BRZINOM SVETLOSTI: Aleksej je opasno dobar frajer, a preti da nadmaši čak i svog slavnog oca!(FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića odabrao je zanimanja kojim se bavi i njegov otac

Vip roditelji
22:25h Autor:
BJELIN SIN OSVAJA BRZINOM SVETLOSTI: Aleksej je opasno dobar frajer, a preti da nadmaši čak i svog slavnog oca!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Aleksej Bjelogrlić, mlađe dete glumca Dragana Bjelogrlića, završio je 14. beogradsku gimnaziju i upisao pre dve godine glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića - Peleta. A sada je postao i član jednog od najeminentnijih pozorišta u regionu - Jugoslovenskog dramskog pozorišta! Verovatno jedan od najmlađih ikada...

Mladi glumac Aleksej Bjelogrlić od danas je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, saopšteno je iz tog teatra.

ONA TVRDI DA JE U PITANJU POSAO: Šta Katarina Radivojević radi u hotelu Dragana Bjelogrlića u 4 ujutro? (FOTO)

„Jugoslovensko dramsko pozorište je značajno podmladilo ansambl kome su se u poslednje dve godine pridružili Milica Gojković, Joakim Tasić, Miodrag Dragičević, Sanja Marković, Jovana Belović a od danas i Aleksej Bjelogrlić. Njega krajem septembra očekuje premijera predstave "Široka zemlja" Artura Šniclera u režiji Marka Manojlovića a već u oktobru premijera predstave "Zagreb – Beograd via Sarajevo" Jelice Zupanc u režiji i adaptaciji Gorčina Stojanovića u kojoj će igrati Ivu Andrića“, navodi se u saopštenju.

Aleksej Bjelogrlić sin je glumca Dragana Bjelogrlića, televizijska publika imala je priliku da ga upozna u seriji „Senke nad Balkanom 2“ gde je tumačio lik Stanislava. Igrao je malog Tirketa u filmu „Montevideo bog te video“, a imao je i epizodne uloge u serijama „Žigosani u reketu“ i „Južni vetar“.

Po gradu kruže priče da mlađani Aleksej, pored talenta za glumu, koji je očigledno nasledio od svog oca, ima i talenta da osvaja ženska srca, pa tako važi za jednog od najpoželjnijih mladih glumaca.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs