pogledajte

NAOMI KEMBEL UŽIVA U MAJČINSTVU: Nema veće ljubavi! (FOTO)

Manekenka je pre nekoliko meseci na Instagramu objavila rođenje devojčice i time ostvarila dugoočekivani san a sada je otkrila neke detalje. Ime devojčice kao ni ko je otac nisu poznati javnosti.

Vip roditelji
Autor:
NAOMI KEMBEL UŽIVA U MAJČINSTVU: Nema veće ljubavi! (FOTO)
Naomi Kembel, Foto: Profimedia

Najuspješniji model svih vremena, Naomi Kempbel (51) u intervju za "The Cut" otkrila je kako je zahvaljujući surogat majci dobila ćerku, čije ime još nije poznato javnosti. Supermodel još nije pokazala lice svoje devojčice, ali zato na Instagramu rado podeli fotografije njenih modnih kombinacija. Na poslednjoj fotografiji devojčica nosi sandale Donatelle Versace. Manekenka je 1993. kratko bila verena sa basistom grupe U2 Adamom Klejtonom a potom sa kontroverznogim italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom. Takođe, bila je u vezi s Oskarovcem, Robertom DeNirom. U ovom intervjuu rekla je i kako je žrtvovala ljubav i nalaženje "svoje druge polovine" jer je sve bilo podređeno karijeri.

"Blagoslovena sam što sam njena majka. Toliko sam počastvovana što ima ovu nežnu dušu u svom životu i nemam reči da opišem ovu povezanost koju deleim sa tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi!"

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Naomi Kembel