NINA MORIĆ

BILA JE NAJLEPŠA HRVATICA, A ONDA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA i NIZALA SKANDALE: Buran ljubavni život Nine Morić!


Pokorila je čitavu Evropu uspehom u modelingu još kao 20-godišnjakinja,, a svetsku slavu stekla je u spotu Riki Martina "Livin La Vida loca", koji je bio pun eksplozivnih scena

Vip priča
Autor:
BILA JE NAJLEPŠA HRVATICA, A ONDA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA i NIZALA SKANDALE: Buran ljubavni život Nine Morić!
Foto: PrintscreenJutjub/ giocurve

Hrvatska manekenka Nina Morić (45) u svet modelinga a ušla je vrlo mlada, a ubrzo nakon što je doživela uspeh, podvrgla se nizu estetskih intervencija.

1995. godine proglašena je za mis Hrvatske, a godinu dana kasnije osvojila je drugo mesto na Elitovom takmičenju, što joj je otvorilo vrata manekenstva, te je počela da radi za prestižne modne kuće u Milanu.

Počela je da radi za hrvatsku modnu kuću Midiken, a njen ugovor je vredeo 75.000 dolara. 1998. godine je pobedila na Elitovom takmičenju i ponela je titulu manekenke godine.

Ubrzo se preselila u Los Anđeles gde je započela saradnju sa modnom kućom L. A. Models sa kojom je potpisala ugovor na dve godine. Radila je za poznate brendove kao što su: Versaće, Roberto Kavalli, Valentino...

U 18. godini, odlučila je da ugradi silkone u usta i grudi. Osim toga, operisala je i nos i jagodice.

Nina je u intervjuu za jedan italijanski časopis, govorila o tome šta ju je nateralo da promeni izgled.

- Moj bivši suprug nabio mi je toliko kompleksa zbog fizičkog izgleda pa sam odlučila da se operišem', rekla je tada Nina Morić.

Osim operacija, Nina je poslednjih nekoliko godina razvila i ljubav prema tetovažama pa joj telo sada krase brojni ukrasi.

Buran ljubavni život Nine Morić je takođe godinama tema medija. Iza sebe ima dva propala braka.

2001. godine se udala za fotografa Fabricija Koronu koji je poznat kao „kralj paparaca“. Dobili su sina Karlos Marija. Fabricio je optužen da je ucenjivao mnoge poznate ličnosti, zbog čega je završio u pritvoru, a Nina je podnela zahtev za razvod braka.

Nakon toga, j013. ponovo je stala pred oltar s milanskim preduzetnikom Masimilianom Dosijem, a brak je trajao samo dva meseca.

2014. godine je počela da se zabavlja sa jedanaest godina mlađim manekenom Luiđijem Marijom Favolosom. Fanove na društvenoj mreži šokirala je i objavom prepiske sa manekenom. Luiđi Mario Favoloso molio je da se vrati, a ona je to odbija, da bi nakon toga pokazala slike modrica.

Ne, nije me samo udario, hteo je da me ubije, napisala je.

2015. godine je objavljena vest da je presekla vene i da je preživela zahvaljujući tome što ju je majka pronašla na vreme.

Takođe se pojavila informacija da sud u Milanu namerava da joj oduzme starateljstvo nad sinom i da ga privremeno dodeli starijem bratu njegog bivšeg supruga.

Ninin dečko Luiđi je izjavio da je to uradila jer je bila žrtva manipulacije ljudi koji su hteli da joj uzmu novac. Manekenka je ovo negirala i rekla je da se zbog niskog pritiska onesvestila i udarila glavom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs