"Muž je obožavao mačke i hteo je da ličim na njih a onda je rekao da sam čudovište": Kako danas živi žena uništenog lica

Ljudi ne mogu da veruju kako je "žena mačka" izgledala ranije. Bila je toliko lepa da je mogla da bude misica.

Star look
Autor:
"Muž je obožavao mačke i hteo je da ličim na njih a onda je rekao da sam čudovište": Kako danas živi žena uništenog lica
Foto: Profimedia

"Žena mačka" Džoslin Vildenštajn je u subotu podelila zadivljujuću fotografiju, nudeći redak uvid u njenu prirodnu lepotu pre njene dramatične estetske transformacije.

Povodom rođendana njene ćerke, Džoslin je na Instagramu podelila njihovu zajendičku fotografiju na kojoj odiše elegancijom i glamurom u šik kaftanu dok u krilu drži svoje dete.

Džoslin Vidlestajn
foto: Printskrin@jocelynewildenstein/Instagram

Njeno lice je prirodno, zategnuto i sjajno. Daleko od onog na šta danas liči nakon bezbroj operacija koje su joj dale nadimak "žena mačka".

Džoslin ovih dana tvrdi da je švorc nakon što joj je odbijena nagodba o razvodu od 100 miliona dolara.

Vildenštajnova, koja živi u Njujorku, prepoznatljiva je po svom čuvenom izgledu nalik sfingi i obimnoj plavoj kosi.

Džoslin Vidlestajn
foto: Profimedia

Vildenštajnova je prošlog leta dala redak intervju u kojem je tvrdila da je potpuno ostala bez para i da nije imala nikakva primanja osam godina nakon što joj je porodica njenog bivšeg muža oduzela devetocifrenu godišnju isplatu koju je obezbedila tokom svog razvoda 1999. godine, piše "Dejli mejl".

Ova povučena starleta osvojila je 2,5 milijardi dolara u nagodbi, sa 100 miliona dolara za svaku narednu godinu nakon podele, nakon što je tvrdila da je suprug milijarder Aleka N. Vildenštajna bio neveran.

Tokom brakorazvodnog postupka, tvrdi Džoslin, Alek je počeo da podmiće priče o njenim plastičnim operacijama da bi "dobio razvod" i čak je "unajmio publicistu i platio plastičnog hirurga da potvrdi da sam potpuno promenila lice."

Džoslin Vidlestajn
foto: Profimedia

"Nije mogao reći da sam ga izdala; Nikada ga nisam izdala", rekla je Džoslin, tvrdeći da je njen bivši muž jednom insistirao da je "Postala je čudovište... koje ne prepoznaje."

"Svu krivicu je svalio na moje lice", rekla je Džoslin.

Kružile su glasine, međutim, da je Alek, poznati ljubitelj mačaka, ohrabrio svoju ženu da se operiše kako bi izgledala ženstvenije.

Džoslin je dobila Aleka na sudu kasnije, ali je ipak godinama kasnije ostala bez novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs