one su iste!

HALJINA KOJA KRIJE PRIČU O PRELJUBI: Elizabet Debicki kao princeza Dajana u popularnoj seriji! (FOTO)

Neverovatna sličnost!

Moda
Autor:
HALJINA KOJA KRIJE PRIČU O PRELJUBI: Elizabet Debicki kao princeza Dajana u popularnoj seriji! (FOTO)
Elizabet Debicki u seriji "Kruna", Foto: Profimedia

U pripremi je peto poglavlje serije "Kruna", a ukoliko smo i imali sumnje u to da ćemo steći uvid u preljubu princa Čarlsa, najnovije fotografije sa seta su ih raspršile. Naravno, za to je zaslužna glumica Elizabet Debicki, koja tumači princezu Dajanu, a uslikana je tokom scene dolaska na dobrotvornu večeru u organizaciji časopisa Vanity Fair, u realnosti održane 1994. godine.

Junakinja koju je oživela tog dana ponela je crnu haljinu bez ramena, izrađenu od šifona, delo grčke dizajnerke Kristine Stambolijan. Podjednaku važnost pridala je i obući, a odlučila se za Manolo Blahnik potpetice. Nimalo neobično, ovo izdanje preusmerilo je pažnju sa dokumentarca njenog partnera pod nazivom Charles: The Private Man, the Public Role, koji se prikazivao iste te večeri.

Podsećanja radi, on je tada priznao svoje neverstvo supruzi, zbog čega je sada čuvena haljina ponela epitet osvetnička.

80-IH GODINA PROŠLOG VEKA, PRINCEZA DAJANA JE BILA NAJBOLJE OBUČENA ŽENA: Evo kako su izgledale njene odevne kombinacije

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Prema rečima kreatorke, princeza Dajana haljinu je kupila još 1991. godine, ali nije bila dovoljno odvažna da je obuče, sve do opisane prilike. Kako je bila vidno ljuta, nije želela da deluje nevino poput Odete, već zlosutno kao Odil. Međutim, tu se nije zaustavila, već je nokte nalakirala crvenom bojom, što do tada nije imala običaj. Nekadašnja urednica magazina Vogue, koja više nije živa, Ana Harvi, dugi niz godina bila je zadužena za izgled svoje klijentkinje, pa je jednom otkrila kako je ona želela da ostavi utisak od milion dolara.

PRINCEZA ŠARLIN NAKON 9 MESECI NAJZAD KOD KUĆE: Od žene koja je nekada bila, ostala je ruina... (FOTO)

Elizabeth Debicki
foto: Profimedia

Zanimljivo je da postoji potvrda toga da je princeza Dajana sve ciljano uradila. Naime, prvobitno je saopštila organizatorima događaja da se neće pojaviti, da bi zatim dva dana uoči njega promenila odluku, sve zbog najave dokumentarca na osetljivu temu, a detalje možemo pročitati u The Diana Chronicles, Tine Braun.

Njeno pojavljivanje iznenadilo je i starog prijatelja, koju ju je upitao šta smera, na šta je ona kratko odgovorila: „Videćešˮ. Kada se predomislila, odvojila je drugu haljinu, sa potpisom Valentino, ali je nije ponela, jer je skica nekako dospela u javnost pre vremena, i tako je došlo do izmene plana. Sa ove tačke gledišta, sve se desilo sa razlogom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs