saznajte više

MRAČNA ISTORIJA VILE PRIKAZANE U HIT SERIJI GDE I PRINC ČARLS VOLI DA SE PROVODI: Misteriozna ubistva i duhovi! (FOTO)

Vila u kojoj su se snimale poslednje scene popularne serije "Naslednici" ima mračnu prošlost, a pripadala je britanskom političaru zbog čije je afere umalo pala tamošnja vlada 70-ih godina.

Zanimljivosti
Autor:
MRAČNA ISTORIJA VILE PRIKAZANE U HIT SERIJI GDE I PRINC ČARLS VOLI DA SE PROVODI: Misteriozna ubistva i duhovi! (FOTO)
Scena iz serije "Naslednici", Foto: Profimedia

Producenti serije "Naslednici" koja prati neverovatno-bogatu porodicu Roj odabrali su italijansku vilu skandalozne prošlosti za set hit-serije. Imanje je nekada pripadalo britanskom političaru, torijevcu zbog čije je afere umalo pala vlada Edvarda Gita.

Vila je poznata i po porodićnom ratu za nasleđe poput onoga kojeg gledamo i u samoj seriji "Naslednici". Vila Cetinale nalazi se u italijanskoj Toskani, a na stranicama koje prate putovanja opisana je kao "ultimativno mesto za žurke" pa se može iznajmiti za 50.000 funti dnevno.

Upravo u toj vili snimane su poslednje epizode "Naslednika". Članovi porodice Roj otputovali su tu iz Amerike na venčanje Lejdi Karoline i lukavog Britanca.

Vila Cetinale nekadaje bila u vlasništvu lorda Antonija Lambtona, koji je dao ostavku u britanskoj vladi 1973. godine nakon što su u javnost procurile njegove gole fotke iz kreveta s dve djevojke, s kojima je pušio marihuanu.

Afera je otkrivena kada je suprug jedne od tih devojaka, Norme Levi, hteo sve da proda tabloidima kako bi se obogatio. Lord Lambton je domah podneo ostavku, a kasnije je u intervjuima priznao kako je plaćao prostitutke "jer voli raznolikost u krevetu".

Njegov dom bio je i žarište brojnih žurki, a svetska poznata lica bila su redovcni gosti tog imanja. Mik Džeger i princ Čarls samo su neka od imena koja su pohodila te žure blizu italijanske Sijene. Danas se može iznajmiti za pozamašnu cifru, a gostima je na raspolaganju 13 spavaćih soba, bazen, vrtovi i šuma koja se nalazi na tom imanju.

Vila ima turbulentnu istoriju, a izgrađena je u 17. veku za papu Aleksandra VII. Sudeći po istrijskim podacima, mnogi su na imanju doživeli neugodne situacije s duhovima, vila je bila nekoliko puta pod istragom zbog ubistava, a danas je njen vlasnik Edvard Lambton, sin nestašnog britanskog ministra.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs