Obučena u crveni kaput

KEJT MIDLTON IZAZVALA PRAVU EUFORIJU: Šetala Londonom i delila svoju knjigu! (FOTO)

Oči svih Britanaca usmerene su u kraljevsku porodicu - na Kejt je da vrati dobar imidž

Moda
17:25h Autor:
KEJT MIDLTON IZAZVALA PRAVU EUFORIJU: Šetala Londonom i delila svoju knjigu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon skandala sa Megan i Harijem, te smrti princa Filipa, uveliko se priča da je kraljičino "tajno oružje" upravo Kejt Midlton. Vojvotkinja od Kembridža ima težak zadatak - da kraljevsku porodicu približi običnom svetu.

A ko bi to mogao bolje od Kejt, koja je i sama došala "iz naroda".

Jedan od njenih veoma uspešnih projekata koji imaju za cilj "približavnje običnim ljudima" je i knjiga "Hold Stil" ili u slobodnom prevodu "Miruj". Pomenuta knjiga je sačinjena od ličnih fotografija ljudi tokom izolacije, a neke od fotografija je napravila i sama vojvotkinja.

Ova knjiga samo što je izašla u knjižare, a već je bestseler.

Promovišući "HOLD STIL" knjigu, Kejt se prošetala Londonom i na skrivenim mestima ostavljala knjigu za slučajne prolaznike, a u njoj je bila i lična posveta same vojvotkinje.

Tom prilikom Kejt je obukla crveni kaput sa potpisom modne kuće Eponine, a koji košta 1.650 funti. Ispod kaputa nazirala se smeđa plisirana suknja koja je išla uz salonke iste boje i malu torbicu.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Dok Kejt radi sve kako bi popravila imidž porodice, Megan Markl izdaje knjigu za decu sa nazivom "Klupa", koja u prodaji ide sledećeg meseca.

Čija knjiga će biti čitanije, pogodite sami...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs