tRAGEDIJA

BRITNI SPIRS IZGUBILA BEBU: Pevačica se oglasila POTRESNOM objavom koja cepa srce! (FOTO)


Britni Spirs i njen verenik su radili na proširenju porodice, a sada su se suočili sa strašnim gubitkom.

Celebrities
10:24h Autor:
BRITNI SPIRS IZGUBILA BEBU: Pevačica se oglasila POTRESNOM objavom koja cepa srce! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britni Spirs nedavno je uspela da se izbori za svoja prava kada je odlukom suda njenom ocu ukinuto starateljstvo koje je imao nad njom 13 godina, a taman kada je pomislila da joj je sve u životu krenulo uzlaznom putanjom, pop zvezda suočila se sa stravičnim gubitkom.

Name, Britni i njen verenik, Sem Ašagari, čekali su svoje prvo dete, a radosne vesti o prinovi pevačica je sa javnosti podelila prošlog meseca.

Koliko želi da se ostvari kao majka, četrdesetogodišnja zveda je u više navrata isticala, zbog čega je svoju sreću odmah podelila sa milionima ljudi, a sada joj se život ponovo promenio iz korena kada je izgubila bebu.

S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći – napisala je na početku svog emotivnog obraćanja Britni, i otkrila koliko joj situacija teško pada.

- To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo pre objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest. Naša ljubav je naša snaga – objasnila je pevačica i otkrila da ne odustaje od potomstva.

- Nastavićemo pokušavati da proširimo našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima – poručila je ona na svom Instagram nalogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs