BRITNI I DŽASTIN

KAKO JE RASKINUO NEKADA OMILJENI MUZIČKI PAR! 20 GODINA KASNIJE OTKRIVENO SVE: Nije mogao da se dogodi ružniji kraj!

Britni Spirs i Džastin Timberlejk zabavljali su se tri godine. Njihov raskid bio je šok za mnoge jer se dogodio iznenada, a godinama se nagađalo što se tačno dogodilo između njih.

Ljubav i zavođenje
17:57h Autor:
KAKO JE RASKINUO NEKADA OMILJENI MUZIČKI PAR! 20 GODINA KASNIJE OTKRIVENO SVE: Nije mogao da se dogodi ružniji kraj!
Foto: Profimedia

Pre tačno dvadeset godina svetsku muzičku scenu šokirala je vest da su Britni Spirs i Džastin Timberlejk raskinuli.

Oni su u to vreme važili za omiljeni muzički par, te su punili medijske stupce tokom svoje trogodišnje veze.

Dve decenije nakon raskida, reditelj muzičkih spotova Kris Aplebaum, koji je blisko sarađivao sa Britni i Džastinom, odlučio je da izađe u javnost i otkrije dugo čuvanu tajnu koja se odnosi na krah ljubavi nekadašnjeg ljubavnog para.

Naime, on je na Instagramu podelio tvrdnju da je Džastin ostavio Britni putem sms poruke.

Britni se prema njegovoj priči šokirala kada je primila poruku, pogotovo što je Džastin izabrao najgori trenutak da je ostavi.

Britni Spirs i Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

"Bili smo usred snimanja videa za njenu pesmu "Overprotected" s kojim smo dosta kasnili i svi smo pucali po šavovima. U nekom momentu Britni je samo nestala. Otišao sam da je potražim, a kad sam otvorio vrata njene prikolice našao sam je kako sedi na podu i sva drhti. Jecala je i jedva uspela da izusti da joj je Džastin upravo poslao poruku da raskidaju", prisetio se muzički menadžer, kojem Britni nije otkrila tačan sadržaj poruke, ali po njenom ponašanju shvatio je da je bio vrlo ružan.

Pevačica Aplebaumu nije otkrila ni razlog raskida, a mnogi su tada smatrali da su priče o njenoj prevari bile izmišljotina.

"Ne sećam se koliko smo dugo ostali u prikolici. Na kraju sam i ja seo na pod, a kad se malo smirila, rekao sam joj da će Džastin najbolje pokazati koliko je pogrešio kad ju je ostavio ako u svom poslu bude još bolja", stoji u postu menadžera Aplebauma, koji ni danas nema lepe riječi za poznatog pevača i glumca.

Štaviše, uveren je kako je Džastinov postupak u velikoj meri bio okidač za kasnije privatne i poslovne probleme Britni Spirs.

Nakon ove objave, Džastina su napali brojni fanovi Britni Spirs, nazivajući ga svakakvim pogrdnim imenima. Neki ističu kako pevač i nakon raskida veze s plavokosom pevačicom, koju je zaveo 2009., nije postupio kao pravi frajer jer je javno iznosio njihove intimne detalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs