LJUBAV JAČA OD SVEGA

ZBOG NJE JE BACIO 20 GODINA BRAKA U VODU I ZARATIO SA ĆERKAMA: Ova fatalna brineta je opčinila slavnog glumca! (FOTO)

Zbog nje je bio spreman na sve

Ljubav i zavođenje
13:16h Autor:
ZBOG NJE JE BACIO 20 GODINA BRAKA U VODU I ZARATIO SA ĆERKAMA: Ova fatalna brineta je opčinila slavnog glumca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Juan Mekgregor oženio se proteklog vikenda koleginicom Meri Elizabet Vinsted. Poznati par razmenio je zavete na skromnoj ceremoniji u Los Anđelesu, uz prisustvo prijatelja i porodice, rekao je izvor američkom magazinu "Pipl".

"Priredili su svečanost na otvorenom, bilo je skromno i divno", ispričao je izvor, prenosi "Pipl".

U ovoj priči ništa ne bi bilo čudno da njihova ljubav nije počela, kako je počela... sa puno skandala i svađa.

Mekgregor (51) i Meri (37) upoznali su se 2016. na snimanju serije "Fargo". A samo mesec dana nakon početka emitovanja treće sezone ove TV priče, u aprilu 2017. godine, glumica se rastala od Rajlija Sternsa sa kojim je u braku bila sedam godina.

U oktobru 2017. glumica i njena nova ljubav Juan Mekgregor viđeni su kako šetaju Londonom. Fotoreporterima nije promakao ni njihov poljubac u restoranu pa više niko nije sumnjao da su njih dvoje u vezi.

Pričajući o odnosu sa Mekgregorom 2017. za britanski "Glamur" Meri je pomenula i svoj razvod ističući da je to za nju bila "strašna i luda stvar" jer je sa prvim mužem bila od svoje 18. godine.

VAŽILI SU ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH PAROVA IZ REGIONA, A ONDA JE USLEDILA - PREVARA: Ljubavni krah Stefana Kapičića! (FOTO)

Juan Mekgregor, Meri Elizabet Vinsted
foto: Profimedia

Veza sa škotskim glumcem bila je prva promena koja joj se kao odrasloj osobi dogodila u ljubavi. Bila je to divna promena iako nije znala kuda će je ta priča odvesti.

Ono što je najšokantnije u ovoj priči je da je u trenutku kada su otpočeli romansu, Juan bio u braku sa Iv Mevrakis. Njih dvoje su živeli zajedno 20 godina, a tokom tog perioda dobili su 4 ćerke.

"Meri je smeće", poručila je Mekgregorova ćerka

Iako je glumac saopštio da su razlog raskida bile nepomirljive razlike između njegove bivše supruge i njega, time nije zaustavio glasine da je ljubav prema Meri glavni krivac bračnog kraha. Brojne činjenice nisu bile na njegovoj strani poput one da je vezu sa glumicom počeo 2017. pa se ubrzo rastao od Iv.

NEDAVNO UŽIVALI U LJUBAVI NA SANTORINIJU: A nećete verovati kako se Ivan Bosiljčić zaljubio u Jelenu Tomašević! (FOTO)

Novu ljubav u njegovom životu oštro je 2018. na Instagramu prokomentarisala njegova najstarija ćerka Klara koja je napisala: "Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, ljudi, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća."

Klara je iste godine u intervjuu za "Tajm" istakla da to nije bilo najzrelije ponašanje, ali je bila uznemirena i ljuta. Poručila je i da ne planira da se izvini, jer je veoma čudno "kada znate šta je to porodica, a onda se ta ista porodica raspadne".

Strasti su se, ipak, vremenom smirile pa je Klara prošle godine na Instagramu sa velikom radošću objavila vest da su njen otac i maćeha dobili sina Lorija. Uradila je to i njena sestra Ester.

Mekgregor se u međuvremenu na dodelama filmskih nagrada zahvaljivao ćerkama, a kada je jednom prilikom u istom govoru pomenuo i bivšu i sadašnju partnerku, razbesneo je Tviteraše koji su njegov gest ocenili krajnje licemernim.

4 PUTA SE ŽENIO,PRIČALO SE DA JE U VEZI SA 48 GODINA MLAĐOM KOLEGINICOM: Nepozanti detalji iz života Nikole Simića!

Juan Mekgregor, Meri Elizabet Vinsted
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs