BOGATA LJUBAVNA ISTORIJA

SVE ŽENE BRAĆE ĐOKOVIĆ: Novakova prva ljubav srpska Džej Lo, Đorđe šetao megalepotice, o Markovoj aferi brujao svet!

Braća Đoković imaju veoma burnu ljubavnu istoriju, iako možda na prvi pogled ne deluje tako...

Ljubav i zavođenje
Autor:
SVE ŽENE BRAĆE ĐOKOVIĆ: Novakova prva ljubav srpska Džej Lo, Đorđe šetao megalepotice, o Markovoj aferi brujao svet!
Foto: Profimedia

Iako su danas sva trojica braće Đoković srećni u ljubavi, u prošlosti su ih povezivali sa brojnim damama.

Dobro je poznato da su braća Đokovići miljenici ženske populacije. Iako su danas sva trojica u sklanim vezama, nije tajna da su ranije bili veliki zavodnici na čiji šarm su padale neke od najlepših i najuspešnijih žena današnjice.

I dok su za neke njihove bivše odnose postojale zvanične potvrde, pojedina povezivanja i tračevi umalo su ih koštali veza, odnosno, braka, u Novakovom slučaju, te vam u nastavku otkrivamo sve lepotice za koje su povezivani Đorđe, Marko i Novak Đoković.

Đorđe Đoković

Po mišljenju mnogih, najmlađi Đoković - Đorđe je najatraktivniji od braće, a njegovo srce već neko vreme pripada lepoj voditeljki i manekenki Saški Veselinov sa kojom je i optočeo zajednički život.

Atraktivni par retko se odvaja, a čini se da su emocije sve jače iz dana u dan. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, i iskrice su odmah planule, a nakon par slučajnih viđanja, par je najpre počeo da sarađuje poslovno, a potom su se i zbližili.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov
Đorđe Đoković i Saška Veselinov foto: Milan Maricic/ATAImages

Međutim, pre Saške, Đorđa su spajali i sa Teodorom Džehverović, iako to nije nikad zvanično potrđeno, kao i sa lepom Beograđankom Tijanom Ralić sa kojom je bio u vezi skoro 5 godina.

Na mrežama su se mogle naći brojne fotografije sa zajedničkih putovanja, a lepa Tijana je tokom zabavljanja vreme provodila na relaciji Milano-Beograd, s obzirom na to da je tamo studirala.

Tijana Ralić i Đorđe Đoković
Tijana Ralić i Đorđe Đokovićfoto: Printscreen/Instagram

Đorđe se tokom srednje škole zabavljao i sa ćerkom nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera Vlade Stošića - Nastasijom. Dok je trajala njihova ljubav, često su se pojavljivali zajedno na događajima, a onda se nakon raskida Nastasija preselila u Solun, gde je upisala fakultet.

Marko Đoković

Posle najmlađeg, prelazimo na srednjeg i najmisterioznijeg Đokovića - Marka, o čijem se životu malo toga zna. Najmanje se eksponira u javnosti, a već godinama živi daleko od Srbije, u sunčanoj Marbelji gde je izgradio uspešnu karijeru.

Naime, iako je još sa 14 godina počeo profesionalno da se bavi tenisom, napustio je beli sport i odlučio da se posveti karijeri koju gradi na teniskoj akademiji u Španiji. 30-godišnji Đoković već 4 godine je u vezi sa lepom brazilskom dizajnerkom Letisijom Tesari, a šuška se da su u tajnosti izgovorili sudbonosno "da".

O Markovim bivšim devojkama se ništa ne zna, ali je zanimljivo da su ga pre nekoliko godina povezivali sa legendarnom teniserkom Karolinom Voznjacki. Iako se o njihovoj romansi brujalo, zvanične potvrde nije bilo, te se ne zna da li je u pitanju bila veza, flert, ili ipak, samo prijateljstvo.

Davne 2008. godine, kamere su uslikale Marka sa misterioznom crnkom na Novakovom meču, ali identitet lepotice nije poznat.

Novak Đoković

Teniska legenda u skladnoj je vezi, a potom i braku sa Jelenom Đoković još od 2014. godine, a kako je i sam isticao, ona je njegova najveća ljubav.

U braku su dobili dvoje dece - sina Stefana i ćerke Tare, a skladan par i dan-danas voli se kao prvog dana. Ipak, tokom svih ovih godina, Novakovo ime povezivano je sa brojnim damama iz showbizza, a i pre Jelene "šetao" je lepotice.

Jelena i Novak Đoković
Jelena i Novak Đoković foto: Profimedia

Čuvena Đokovićeva bivša ljubav, di-džej Lejdi Li, odnosno Lidija Popović koju su neretko nazivali srpskom Džej Lo. Bilo je to pre nego što je Novak Đoković postao planetarno popularan i najbolji na svetu u tenisu, a priče su i da je razlog raskida baš Novakova karijera.

Nedugo nakon prekida sa Lidijom Novak je uplovio u ljubav sa Jelenom Ristić, koja je danas njegova supruga. Ipak, njegova bivša devojka ima samo reči hvale za bivšeg dečka.

"Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam", rekla je Lidija.

Novak je tokom 2009. godine povezivan i sa zgodnom bacačicom koplja Lerin Franko iz Paragvaja. Međutim, Nole je demantovao sve te navode.

"Da, čuo sam da je to bila glavna tema u novinama, a čuo sam da su to čak i prikazali na TV-u pre dva dana kada sam igrao svoj prvi meč, tako da to poričem. Nema nikakve romanse među nama. Novine verovatno pokušavaju da naprave još jedan skandal od toga, znate. Još jedna romansa.To je deo mog života i moram to da prihvatim. Nas dvoje se znamo, to je istina, upoznali smo se, a onda je ona došla da gleda moje mečeve, ali nema tu ništa više od prijateljstva", rekao je Nole jednom prilikom novinarima.

Srpskog tenisera povezivali su i sa "novosadskom barbikom" Natašom Bekvalac. Tvrdnje da ih vezuje više od prijateljstva pojavile su se još pre više od 10 godina kada su viđeni na istim mestima kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog leta oboje bili u isto vreme na Ibici.

Bekvalac je viđena i na njegovim turnirima, govorkalo se da se redovno čuju i potajno viđaju godinama, ali sve je ostalo na nivou trača, a pre nekoliko meseci je konačno progovorila o odnosu sa Novakom i priznala da je cela situacija štetila i njemu i njoj.

Još jedna lepotica na spisku je i Nina Seničar za koju se pričalo da je bila sa novakom pre nego što je ušao u vezu sa Jelenom. Njih dvoje zapravo se znaju godinama, a čak su se jednom rpilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali nikada ništa nije bilo potvrđeno.

Ipak, pričalo se da je jedan njihov susret u Beogradu prilično uznemirio Jelenu koja je tada bila sa decom u Monaku.

Međutim, povezivanja se ovde ne zaustavjaju. Pre tačno deceniju nova „veza“ Novaka Đokovića je osvanula u svetskim medijima. U pitanju je tada bila kuvarica Loren Von Der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams. Preko njih je svojevremeno i upoznala Novaka. Bilo je to još 2012. u Pertu, u Australiji.

On se tim povodom nije mnogo izjašnjavao u javnosti, ali je u tom periodu jasno stavio do znanja ko je njegova ljubav, i to povodom treće godišnjice braka sa suprugom Jelenom.

Takođe, ne smemo zaboraviti ni govorkanja o odnosu sa indijskom glumicom Dipikom Padukone tokom 2016. godine. Njih dvoje su čak, u nekoliko navrata uslikani zajedno, a ona ga je često i bodrila sa tribina. Inače, slično je govorila i nakon što se viđala sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Celu priču oko Novaka i Dipike je dodatno začinila njegova bivša Lidija Popović, koja je kazala kako bi on bio srećniji sa Dipikom. Ipak, ispostavlja se da su Dipika i Novak samo prijatelji, a da se ona pritom druži i sa Jelenom, s kojom se zbližila od finala Vimbldona 2015.

I naposletku, poslednja sa kojom je povezivan Novak bila je Marija Karan. Naime, prošlog leta domaći mediji su pisali kako je Marija zavodila najboljeg sportistu svih vremena Novaka Đokovića na koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori.

Zbog ovih navoda, oglasila se i njegova supruga Jelena sa kojom je Novak bio u društvu na koncertu i cele večeri sa suprugom razmenjivala poljupce i uživala uz najveće hitove bosanskog pevača. Jelena je demantovala javno, iako joj to do sada nije bila praksa.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs