MUŽ MI UOPŠTE NE BRANI DA IMAM LJUBAVNIKA I LJUBAVNICU: Zbog toga kako se ponaša kad joj dođu u posetu PAŠĆE VAM VILICA

Priča žene kojoj muž ne brani da ima ljubavnika i ljubavnicu ostavlja apsolutno svakoga bez teksta!

Ljubav
01:08h Autor:
MUŽ MI UOPŠTE NE BRANI DA IMAM LJUBAVNIKA I LJUBAVNICU: Zbog toga kako se ponaša kad joj dođu u posetu PAŠĆE VAM VILICA
Priča žene kojoj muž ne brani da ima ljubavnika i ljubavnicu, Foto: Printscreen Facebook - Simon Berr

Ema Fedigan (38) i Robert (40), bračni par iz Australije, upoznali su se u dvadesetim godinama, a iako su se zaljubili jedno u drugo na prvi pogled, oboje nisu bili oduševljeni idejom monogamne zajednice. Naime, kako oboje vole da eksperimentišu, odlučili su da ne vode brači život u smeru kako to rade obični parovi. Dobili su četiri sina i kada su deca malo odrasla, odlučili su da u njihov ljubavni život uvedu neke promene...

Njih dvoje su tek pre 3 godine našli malo oduška za sebe, pa su rešili da prošire okvire monotonog braka i u ljubavnu priču uvedu još jedan par. Tako su upoznali Simona Berija (44) i Keli Beri (43), koji su bili slični njima po seksulanim sklonostima, ali i "širokim vidicima".

Ema i Robert su se odmah zbližili sa Keli, a potom su razvili simpatije i prema njenom suprugu, Simonu. Na kraju su rešili da svi međusobno uživaju u ljubavi, sem Roberta i Simona međusobno, budući da oni nemaju homoseksualnih sklonosti.

Ema i Keli su ipak uspele da zakomplikuju svoj odnos i prekinu ga, tako da je i Robert morao da okonča viđanja sa Simonovom suprugom, priznaje nerado.

Ema i Simon se pak nisu rešili da prekinu viđanje, jer su se u međuvremenu veoma zbližili, tako da su njih dvoje ostali jedini par koji se zabavlja.

- Sa Simonom sam u veoma lepoj vezi, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Ema, za "The Sun".

Sa druge strane, Simon je otkrio neverovatne detalje o zajedničkom životu.

- Ema i ja smo se povezali na samom početku, a Robert i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće, pa je nedelju dana kod kuće. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema u krevetu sam sa Emom - nadovezao se Simon.

Simon nije hteo da se odrekne veze sa Emom samo zato što je ona raskinula sa njegovom ženom. Ljubomora je prisutna ponekad, ali on smatra da je sve to ljudski i normalno. Ema ne planiara da dobije dete sa Simonom, ali ako se slučajno i to desi, ne bi imala ništa protiv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs