"S MUŽEM OČEKUJEM DETE, A LJUBIM SE SA ŠEFOM - ŽELIM DA BUDE MOJ" Srpkinja pokrenula lavinu BESA zbog preljubničke AFERE

Šokantna ispovest trudne žene koja se zaljubila u šefa, smatra da će po svaku cenu biti sa njim!

Ljubav
04:53h Autor:
"S MUŽEM OČEKUJEM DETE, A LJUBIM SE SA ŠEFOM - ŽELIM DA BUDE MOJ" Srpkinja pokrenula lavinu BESA zbog preljubničke AFERE
Šokantna ispovest trudne žene koja se zaljubila u šefa, Foto: Shutterstock

Nije retka situacija da je udatoj ženi drugi muškarac u mislima. I dok se neke pripadnice lepšeg pola odlučuju da odmah izlaze iz bračnih zajednica u kojima nisu srećne, postoje i gospođe koje biraju pre osećaj sigurnosti, te ne žele da napuste zonu komfora, iako nisu zadovoljne svojim životom.

- Imam partnera sa kojim čekam dete, a ložim se na šefa. Sem poljupca, par puta sa šefom nisam imala ništa drugo. Znam da nije ok, svesna sam, ali on je meni neispunjen san. Jednog dana će biti moj, želim da bude moj - započinje svoju priču jedna žena na sajtu Ispovesti.com.

zavođenje, devojka, Žena
foto: Shutterstock

Ističe da je svesna da to što radi nikako nije u redu prema mužu, ali priznaje da ne može da obuzda emocije.

- Svaki put kada mi dotakne usne, ja se istopim i želim da se češće topim na njegovim usnama. Loša stvar je što ja imam muža, on ženu, a radimo ono što nije ok. To je jače od mene, toliko ga želim da to nije normalno. Svi ste bar jednom imali ovakvu situaciju da znate da je pogrešno, a ipak želite to nešto - smatra, čini se, nesrećno udata žena.

Njena ispovest napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, veliki broj korisnika nije mogao da ostane imun na ovu temu, te su brzinom svetlosti krenuli da se ređaju najrazličitiji komentari.

Trudnica, Trudna žena, Alkohol u trudnoći, Vino, Alkohol
foto: Shutterstock

Iako je stiglo mnoštvo osuda na njen račun, nekolicina je pokušala da razume njenu situaciju. A neki do najzanimljivijih komentara su:

  • "Svi ste bar jednom imali ovakvu situaciju". Sestro ti to govori u svoje ime, nisu svi bludnici kao što ste ti i tvoj šef. Jadan tvoj muž i njegova žena sa vama. A pre svega jadno to dete pored takve nemoralne majke!"
  • "Većina žena je poput autorke, želi jedan tip muškarca, a udaje se za drugog. U pravu je, mnoge su poput nje imale takve situacije."
  • "Da, imala sam i znaš šta sam uradila? Udaljila se od te osobe pre nego što je došlo do poljupca. Ti imaš dve ispravne mogućnosti: Udalji se od šefa ili ostavi tog s kojim si."
  • "Imam i ja muža i cetvoro dece. Ali užasno me privlači jedan dečko što svrati kod mene u prodavnicu. Meni je 27 godina, njemu 23. On bi hteo nešto sa mnom, ali ne isplati se rizikovati i izgubiti porodicu zbog jedne noći. Jeste mi nedosanjan san, ali se kontrolišem, sve polazi iz glave."
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs