SVAKA BI IH POŽELELA!

POZNATI MUŠKARCI IZ SRBIJE KOJI VOLE SVOJE ŽENE NA POSEBAN NAČIN: Neodoljivi su frajeri i pokazuju na delu PRAVU LJUBAV

Poznati muškarci iz Srbije koji obožavaju svoje žene demonstriraju kako se zapravo voli!

Ljubav
22:53h Autor:
POZNATI MUŠKARCI IZ SRBIJE KOJI VOLE SVOJE ŽENE NA POSEBAN NAČIN: Neodoljivi su frajeri i pokazuju na delu PRAVU LJUBAV
Poznati muškarci iz Srbije koji obožavaju svoje žene, Foto: Printscreen Instagram / Novak Đoković - Petar Benčina - Cobi

Neki muškarci sa naše javne scene prema svojim surpugama se ponašaju kao prava gospoda, ističući koliko su važne u njihovim životima, kao i da ne bi mogli da postignu sve uspehe da nije bilo njih. Njihovi primeri pokazuju da prava ljubav zaista i dalje postoji.

Novak Đoković

Teniski as koristi svaku priliku da istakne kako bez Jeleninu podrške ne bi uspeo da postigne takve rezultate u karijeri i da postane ono što je danas - jedan od najboljih sportista ikada. Naglašava da mu je teško kada nije na terenu da ga bodri, ali svestan je da moraju mnogo da balansiraju, kako bi sve funkcionisalo između njih savršeno.

Jelena i Novak su se preko zajedničkih prijatelja upoznali 2005. i ispostavilo se da je to bila ljubav na prvi pogled. Sport im je, takođe, zajedničko interesovanje, jer je i Jelena dugo trenirala tenis, a potom i atletiku. Jedno drugom su glavni oslonac u svemu, pa tako i Noletova supruga gradi vrlo uspešnu karijeru, ali i sjajno obavlja posao na poziciji direktorke pozicije fondacije "Novak Đoković". Teniser vrlo često zna da podvuče kako joj se divi što uspeva sve da postiže - i da bude posvećena majka i supurga, ali i uspešna poslovna žena.

Ivan Bosiljčić

Glumac Ivan Bosiljčić se otvoreno divi raskošnom talentu njegove supruge - pevačice Jelene Tomašević. Najverniji je slušalac svakog njenog koncerta i obožava da uživa u njenom glasu. Izuzetno joj zahvalan što je podržala njegove želje i snove da izgradi svoje ime i u Rusiji, te joj nije bilo naporno da duže vreme živi na relaciji Moskva - Beograd. Njihovu ljubavnu priču ne prate nikakvi skandali, a upotpunila ju je i još više učvrstila njhova ćerka Nina.

Andrija Milošević

Iako ga doživljavamo kao velikog komičara, Andrija je zapravo veliki romantik. Već više od decenije uživa u ljubavi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a par je pre godinu dana dobio i sina Relju. Njih dvoje imaju beskrajno zanimljiv odnos i obožavaju zajedničke avanture kako u poslu, tako i u privatnom životu.

- Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo, već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju uklopi. Imamo vremena da odvojimo i za prijatelje i za nas dvoje - rekao je svojevremno Andrija.

Branislav Trifunović

Bane je sa svojom lepošom polovinom Tihanom Lazović, takođe glumicom, stao na ludi kamen u avgustu prošle godine. Ali, otkako su započeli romansu 2020. godine, Trifunović stalno postavlja fotografije svoje supruge na Instagram uz poruke iz kojih i dalje prosijava zaljubljenost. To se posebno oseća u duhovitim komentarima koje joj upućuje. U svakom kadru možemo da vidimo da njih dvoje stvarno uživaju zajedno.

Petar Benčina

Pre 10 godina Petar i Tamara su se zavoleli, a 2015. on je učinio ono čemu se mnoge potajno nadaju. Tamaru je zaprosio dok su plovili oko Korčule u Hrvatskoj. Naredne godine venčali su se na Adi Bojani.

- Našli smo se. Manje-više, to Tamara sve savršeno organizuje, a ja sam tu apsolutno u svakom trenutku. I onda se sve to lepo prepliće. Sve je pitanje ljubavi. I ljubavi između partnera i prema profesiji. Kad nešto voliš, to nije obaveza - rekao je Benčina.

Slobodan Veljković Cobi

Iako, možda, mnoge iznenađuje ova činjenica, Cobi je već 15 godina zaljubljen u jednu devojku - Jelenu Nikolić, a njihova ljubav je svakim danom se jača i skladnija. Fenomenalno funkcionišu na svim poljima, a upravo je Slobodanova devojka izgovorila čuvenu rečenicu: "„Cobi, jesi ti radio traku?“. Pevač je, čak, frazu zaštitio zakonom.

Malo je poznato da je i nadimak dobio po lepošoj polovini. Kako Nikolićevu mnogi zovu Cobeliks, Veljković je posao Cobi otkako je uplovio u romansu sa njom. Inače, Jelena radi kao inspicijent Pozorišta na Terazijama, ali je i blogreka koja na Instagramu savetuje o proizvodima za negu.

Danilo Anđušić

Košarkaš Danilo Anđušić i streljašica Ivana Maksimović su brak sklopili 2015. na romantičnom grčkom ostrvu Santorini. Imaju sinove Filipa I Uroša, a zanimljivo je da je Danilo jako brzo nakon što su se upoznali shvatio da je Ivana žena njegovog života i da želi s njom da stvori porodicu.

- Na moju inicijativu, jedne večeri upoznao nas je zajednički prijatelj. Ivana mi se već sviđala neko vreme i kada smo se te večeri našli na istom mestu, morao sam da iskoristim priliku, što mi je verovatno i refleks iz sporta kojim se bavim. Iste noći poslao sam joj ružu, a ona mi je sutradan zahvalila na tome i tako je započela naša komunikacija. Kliknuli smo od prvog trenutka i odmah mi je bilo jasno da među nama postoji neka hemija i da takvu ženu hoću pored sebe - zaključio je Danilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs