IMAO JE INTENZIVAN POLNI ODNOS S MUŠKARCEM, A ONDA JE SLOMIO PONOS: "Samo je iskliznuo, odjednom je otekao i POCRNEO"

Iskustvo glumca filmova za odrasle koji je slomio polni organ tokom snimanja intenzivne scene je jezivo.

Zanimljivosti
12:46h Autor:
IMAO JE INTENZIVAN POLNI ODNOS S MUŠKARCEM, A ONDA JE SLOMIO PONOS: "Samo je iskliznuo, odjednom je otekao i POCRNEO"
Iskustvo glumca filmova za odrasle koji je slomio polni organ, Foto: Printscreen Instagram/ liam_3llis_88

Glumci filmova za odrasle bez problema govore o neverovatnim iskustvima sa kojima se suočavaju zbog prirode svog posla, kako na snimanju tako i u privatnom životu. Da njihov posao uopšte nije lak, govori i iskustvo glumca Liama Elisa koji je otkrio neverovatne stvari koje su mu se dogodile tokom snimanja jedne zahtevne scene.

Naime, dok je u zanosu snimao intenzivnu scenu intimnog odnosa desio mu se veliki peh i ozbiljna povreda. U toku zanosa sa ženom i muškarcem, glumac je slomio penis.

"Imali smo odnos u tom trenutku i iskliznuo mi je dok sam još bio u pokretu i shvatio sam da nešto nije u redu", priznao je glumac.

Zanimljivo je i da glumac u samom zanosu nije osetio nikakve bolove koji bi mogli da ukažu na prelom, međutim, tek kasnije je shvatio da se desilo nešto veoma ozbiljno.

"Zbog toga se moj penis savio i pukao, što je rezultiralo prelomom organ, objasnio je. Iako ga u tom trenutku, kako kaže, ništa nije bolelo, uskoro je situacija postala ružna.", objansio je Liam i dodao:

"Penis mi je odmah natekao, a nakon nekoliko sati pocrneo je od svih tih modrica, opisao je Elis, koji je odmah završio na operaciji. Sada se oporavlja iako je, razumljivo, zabrinut da "možda više nikada neće biti isti", kaže.

Glumac priznaje da ga najviše brine mogućnpost da nakon neslanog peha više neće biti kao nekada, odnosno da neće moći da ima odnose kao ranije - "Brinem se da bi to mogla biti jedna od onih stvari koje bi mogle da se ponove nakon što se već jednom dogode".

Glumac je istakao da će u budućnosti biti oprezan, a iz cele situacije izvukao je i nešto pozitivno. Naime, kaže kako je dobio besplatno obrezivanje, dok mu je to oduvek bila velika želja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs