HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR: Lav se suočava sa ljubavnicom, dok će Devica rešiti dugove, a ONI će dominirati najviše

23. februar donosi opasan period za mnoge znake Zodijaka, sve što treba da uradite je da budete na oprezu

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR: Lav se suočava sa ljubavnicom, dok će Devica rešiti dugove, a ONI će dominirati najviše
Horoskop za 23. februar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nema prepreka na profesionalnom ovnovskom putu ovog četvrtka. Grabite svom silinom ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Visok nivo strasti i pozitivne energije pratiće danas one pripadnike koji su namerili neku konkretnu osvajačku akciju. Samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Odličan dan je pred Bikovima da finalizuju jedan mini uspešan ciklus iz prethodnog perioda, i tako sebi obezbede učvršćivanje profesionalne pozicije na hijerarhijskoj lestvici. Čuvajte se zluradih komentara konkurencije.

Ljubav: Prateći sticaj okolnosti tokom ovog dana će uglavnom biti naklonjen lavovskim težnjama na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Uživajte.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Energije bi trebalo da bude dovoljno i za povremene paralelne aktivnosti, mada neće koristiti ako se rasplinete na mnogo strana. Pokušajte da ispoštujete prioritetne obaveze, a ostalo koliko uspete.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje tipične predstavnike ovog sazvežđa. Uglavnom rutinsko obavljanje svih zadataka bez većih poteškoća.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovi bi trebalo da obrate pažnju na regulisanje formalnih obaveza prema institucijama, pa pokušajte da izbegnete previde i plaćanje nepoželjnih penala, na razne načine.

Ljubav: Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću, pa bi bilo dobro da sa time raščistite, jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Devica

Posao: Ovaj dan možete dobro iskoristiti da preberete i sredite nagomilanu papirologiju i dokumentaciju.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli bi da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vašu pažnju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Svi su izgledi da Vage očekuje sasvim korektan dan da se opušteno i bez većih izazova pozabave tekućim obavezama.

Ljubav: Nije nerealno očekivati da inicijativa danas potekne od druge strane, što istovremeno može da godi ali i upozori, naročito tipične predstavnike kojima treba više vremena da izvagaju kompletnu situaciju.

Zdravlje: Povedite računa o naglim pokretima.

Škorpija

Posao: Za sve bi trebalo da bude dovoljno radne energije, samo pod uslovom da se dovoljno dobro organizujete i rešavate postavljene zadatke jedan po jedan.

Ljubav: Zdrav razum i hladna glava biće vam potrebni posebno u eventualnoj situaciji preklapanja posla i ljubavnih relacija.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Bitno je da ne upadnete u zamku jednostranog strelčevskog razmišljanja- ako neko ne razume vaše stavove nastavljate dalje sami. Taktika će vam se više isplatiti.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ukoliko osoba koju ste upoznali bude uporno insistirala na nekoj formi konkretnijeg i ozbiljnijeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Nemojte se ponašati kao da sve zavisi od vas, neka još neko iz poslovnog lanca preuzme deo tereta i odgovornosti na svoja pleća.

Ljubav: Malo prilagođavanja biće vam potrebno na ljubavnom planu, gde je moguće da očekujete izvesne znake nezadovoljstva i kritike sa druge strane.

Zdravlje: Hronične boljke mogu vam zadavati manje probleme.

Vodolija

Posao: Moguće prepreke i izazove po pitanju realizacije rešićete smo ukoliko budete strpljivi, što vam neće biti baš lak zadatak.

Ljubav: Nove mogućnosti na polju ljubavnih relacija tu su u vašoj blizini, a vi pokušajte da odolite izazovu strasti i ipak realno procenite situaciju.

Zdravlje: Moguća osetljivost genitalne regije.

Ribe

Posao: Sasvim korektan radni dan očekuje tipične Ribe. Sve ide svojim tokom i nema razloga da bude većih neprijatnosti.

Ljubav: Tokom ovog dana valjalo bi da najviše pažnje posvetite onim nevidljivim ljubavnim signalima možda vam je nešto promaklo.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs