IMA 27 GODINA I ZARAĐUJE POLA MILIONA EURA: Uspela je da plati i fakultet a evo koja je caka ovog "posla iz snova"

Ova mlada devojka uživa na svojim putovanjima a za to je papreno plaćaju ali ona uz to ima još jedan hobi.

Lifestyle
Autor:
IMA 27 GODINA I ZARAĐUJE POLA MILIONA EURA: Uspela je da plati i fakultet a evo koja je caka ovog "posla iz snova"
Sa 27 godina proputovala je svet i za to je bila plaćena pola miliona., Foto: printscreen/instagram/palmweezy

Palmar Keli (27) je devojka koja je uspela da spoji lepo i korisno, njen posao je da putuje svetom a ljudi joj plaćaju za to.

Njen jedini zadatak je da putuje sa svojim klijentima širom sveta a zauzvrat od njih dobija lepe svote novca. Uspela je da zaradi oko pola miliona eura.

Može se reći da je proputovala pola sveta zahvaljujući sponzorima koji su joj plaćali smeštaj i karte za prvu klasu plus su joj davali džeparac.

Kada je počela da se bavi ovim poslom živela je u Americi, New York-u gde je studirala na fakultetu dramskih umetnosti. Iz zabave se počela skidati a za noć je znala da uzme i nekoliko stotina eura.

Uvedena je u svet starijih muških sponzora sa kojima je išla na sastanke i u izlaske kako bi zaradila dodatni novac. Obično izvodi striptiz za muškarce od 37 do 45 godina i za nju je to vid preživljavanja jer uz to nije morala ništa dodatno raditi.

U početku su je plaćali oko 300 eura po sastanku ali je vrlo brzo uvidela da bi mogla i da podigne cenu tako da sada posao ne prihvata za manje od 1000 eura.

Taj novac je koristila kako bi platila fakultet. Na kraju je zaradila više od 500.000 eura. Nedavno je otputovala na Bahame na krstarenje s muškarcem od 57 godina, gde su boravili u luksuznom apartmanu i uživali u zabavnim aktivnostima.

"On je neverovatan, fin i pun poštovanja. Bilo je to kratko i zabavno putovanje. Tako sam mu zahvalna što je platio ovo", rekla je Palmar, koja trenutno piše scenaro za emisiju o svom životu, gde će moći gledaocima malo bolje približiti svoj posao, prenosi Net.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs