LEŠ MRTVE SESTRE JE GODINAMA DRŽAO U STANU: Ono što je ovaj monstrum radio sa njenim telom, je za NAJGORU OSUDU

O ovom monstruoznom čoveku brujali su mediji, ono što je uradio sa svojom mrtvom sestrom je za najoštriju osudu

Lifestyle
22:15h Autor:
LEŠ MRTVE SESTRE JE GODINAMA DRŽAO U STANU: Ono što je ovaj monstrum radio sa njenim telom, je za NAJGORU OSUDU
Čovek monstrum, Foto: preentscreen/Youtube

Partha De, četrdesetčetvorogodišnji muškarac, postao je predmetom užasa nakon što je otkriveno da je, prema navodima, držao ostatke svoje sestre u svom stanu najmanje šest meseci. Još šokantnije, tvrdi se da je često spavao sa telom sestre u svom krevetu.

Ovaj uznemirujući slučaj dolazi sa još jezivijim detaljima. Veruje se da je Partha De zapečatirao vrata i prozore u svom stanu kako bi prikrio miris leša koji je, pretpostavlja se, izlazio iz njegovog stana. Ovo je dodatno doprinelo misterioznosti i zastrašujućem ishodu cele situacije.

Portparol policije Kolkate, Kumar, opisao je trenutak kada su stigli na mesto događaja. Sa izražajem duboke zabrinutosti u glasu, rekao je: "Kada smo stigli u stan, De se srušio i zaplakao čim smo mu prišli."

Ono što je dodatno zapanjilo istražitelje bila su Deova šokantna priznanja. U trenucima svoje emotivne krhkosti, De je preuzeo odgovornost za smrt svoje sestre i okrivio čak i jednog od svojih ujaka za tragediju koja ih je zadesila.

Pokušao je ubediti policiju da će se njegova sestra, koja je bila žrtva, uskoro vratiti kući na večeru. Ova tvrdnja je izazvala zbunjenost i sumnju među istražiteljima, jer je suprotna svakoj logici i stvarnosti.

Jedan od policajaca koji je istraživao slučaj otkrio je još bizarniji aspekt priče. Rekao je: "Njegova sestra je bila poznata po tome što je svakodnevno servirala doručak, ručak i večeru, čak i povremene užine. Izgledalo je kao da De redovno brine o skeletu svoje sestre, nastojeći da održi privid normalnosti u svojoj jezivoj svakodnevici."

Svaki dan je menjao posteljinu u sobi gde je telo bilo smešteno, a prostorija je bila besprekorno čista. Ova briga o okolnostima u kojima su se nalazilo telo još više je zakomplikovalo misteriozni slučaj i učinilo ga bizarnijim.

Ispostavilo se da je Deova sestra imala 47 godina i bila je učiteljica.

De je od tada odveden u mentalnu bolnicu, gde radi tim psihijatara koji pokušava da istraži dublje uzroke ove stravične tragedije. Postavlja se pitanje da li je smrt mogla biti izazvana nekim oblikom mentalnog poremećaja. Priča ostavlja mnogo pitanja bez odgovora i izaziva jezu zbog onoga što se moglo dešavati iza zatvorenih vrata njegovog stana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs