PUN MESEC ĆE 29.09. NAJVIŠE UTICATI NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedan će ozbiljno PROFITIRATI, a evo šta očekuje ostale

Saznajte na koja 4 znaka će pun Mesec 29. septembra imati najveći uticaj.

Horoskop
20:55h Autor:
PUN MESEC ĆE 29.09. NAJVIŠE UTICATI NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedan će ozbiljno PROFITIRATI, a evo šta očekuje ostale
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u znaku Ovna događa se 29. rujna/septembra u 10:58h. Iako će svi znakovi Zodijaka osjetiti snagu ove lunacije, četiri znaka će posebno biti pod jačim uticajem.

Pun Mesec događa se 29. rujna/septembra 2023. u 10:58h, u kardinalnom vatrenom znaku Ovna, donoseći energiju, toplinu i ambiciju u prvi plan.

Dok sezoni Vage obično nedostaje osjećaj hitnosti (osim ako nema veze s flertom i izlaskom na sastanke), energija Ovna je usmerena na aktivno guranje prema napred, prema vlastitim ciljevima.

Pod vladavinom Marsa, ovaj puni Mesec poziva sve da se zalažu za ono što žele, a ne da budu pretjerano zabrinuti za mišljenja i stajališta drugih.

Četiri znaka Zodijaka će najviše biti podložni ovoj energiji, proverite jeste li među njima!

1. Ovan

Pun Mesec osvetljava vašu prvu kuću samoizražavanja, stavljajući vaše težnje i ambicije u fokus.

Vaši su odnosi bili vaš glavni prioritet ovog meseca, ali tokom ovog punog Meseca, osećaćete se prisiljeni preusmeriti deo svoje pažnje natrag na sebe.

Preuzimanje radnji i određivanje prioriteta vašim osobnim ciljevima i poslovima sada će biti lak podvig, što će vam omogućiti da ponovno uspostavite svoju nezavisnost, ako se izgubi u energiji sezone Vage, usmerenoj na partnerstvo.

Odvojite malo vremena za sebe. Svi ostali mogu čekati.

2. Vaga

Za vreme punog Meseca 29.9. pomnije ćete promotriti svoja partnerstva i romantične veze. Vaša je sezona, ali vaše veze s drugima i dalje su glavni prioritet.

Zapitajte se kako možete pronaći istinsku ravnotežu u svom životu. Lako možete zadovoljiti potrebe drugih, ali stavljate li sebe zbog toga na poslednje mesto?

Ako je tako, možda je vreme da napravite neke promene. Vaše veze ne bi trebale zahtevati da svoje želje stavite na čekanje.

Stvorite više prostora za sebe.

3. Jarac

Pun Mesec u Ovnu potaknut će želju za neovisnošću u vašem domu, porodici i privatnim poslovima.

Možda započinjete solo poduhvat iza zatvorenih vrata ili se upuštate u važne rasprave s članovima porodice ili cimerima o granicama koje postoje u vašem okruženju.

Bez obzira na to, osjećat ćete snažan poriv da potvrdite svoju želju za autonomijom.

Samo pazite kako izražavate ove emocije. Vaša potreba za osobnim prostorom mogla bi smetati nekima.

4. Rak

Kako puni Mesec u znaku Ovna kulminira u vašoj 10. kući karijere i profesionalnih postignuća, vaš naporan rad bit će u prvom planu.

Ako ste neumorno radili na nezavisnom projektu, bićete spremni pokazati rezultate tokom ovog punog Meseca.

Možda takođe shvatate koliko je važno da preuzmete vodstvo na radnom mestu i mogli biste napraviti neke promene u svom području kako biste se bolje uskladili sa svojom željom za autonomijom.

Ne bojte se, sav trud će se isplatiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs