ASTRO PROGNOZA

VERUJE SE DA INDIJSKI HOROSKOP OTKRIVA KADA UPOZNAJETE SRODNU DUŠU: Proverite u kojoj godini nalazite životnog partnera

Vaš horoskopski znak otkriva u kojim godinama ćete upoznati pravu osobu za vas, zato proverite šta vam nagoveštavaju zvezde!

Horoskop
13:54h Autor:
VERUJE SE DA INDIJSKI HOROSKOP OTKRIVA KADA UPOZNAJETE SRODNU DUŠU: Proverite u kojoj godini nalazite životnog partnera
Kad pronalazite srodnu dušu prema horoskopu?, Foto: Shutterstock

Prema vedskoj astrologiji, vaš horoskopski znak može vam dati neke nagoveštaje o tome kada biste mogli da se susretnete sa srodnom dušom. Naime, Punam Verma, astrolog sa All India instituta za okultne nauke, otkrila je svoje prognoze i tome kad koji znak pronalazi životnog partnera.

Ovan

Ovnovi su veoma brzi i impulsivni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 22. i 28. godine. Njihov bračni život nije dobar. Oni ne žele da ostanu na jednom mestu duži vremenski period. Ovnovi su direktni i ne mare mnogo za osećanja i osećanja drugih. Njihove ljubavne veze su brze i iznenadne. Ali oni uvek osećaju probleme u svom bračnom životu.

Bik

Bikovi su dominantni i tvrdoglavi. Svoju srodnu dušu upoznaju između 30. i 32. godine. Praktični su, uspešni i od poverenja. Često su strpljivi i uporni, sa izuzetnom izdržljivošću. Bikovi stvaraju verne i odane prijatelje. Njihov bračni život je dobar.

Ljubav, Par, Ljubavni par, sladoled
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci imaju promene raspoloženja i dvostruki karakter i temperament. Oni su nemirni, diplomatski i ambiciozni. Po prirodi su koketni i imaju više od jedne afere. Svoju srodnu dušu upoznaju u dobi između 27. i 32. godine. Zbog svoje prirode, suočavaju se sa problemima u svom bračnom životu.

Rak

Oni su emotivni, uporni u svojim osećanjima i vezani za svoj dom i porodicu. Sada možete lako da pretpostavite kakav će biti njihov bračni život. Svoju srodnu dušu upoznaju u dvadesetim godinama. Domoroci ovog horoskopskog znaka poznati su po svom teškom radu koji im pomaže da postignu uspeh u životu.

Lav

Lavovi su izuzetno saosećajni, velikodušni, iskreni, jasni i autoritativni. Oni su ponosni i srećni u novčanim stvarima. Što se tiče ljubavi, oni su posesivni, strastveni i odani. Potrebna im je ljubav, ali ona ne uspeva da ih dosegne zbog njihove tvrdoglave prirode. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine.

Ljubavni par, Zaljubljenost, Ljubav
foto: Shutterstock

Devica

Device imaju dobre analitičke sposobnosti. Njih drugi ne mogu lako impresionirati niti ih prevariti. Svoju srodnu dušu upoznaju između 24. i 28. godine. Njihov bračni život je, najblaže rečeno, običan.

Vaga

Domoroci Vaga su odlučni u svojim mislima i postupcima. Imaju sjajno predviđanje i intuiciju. Imaju veliki krug prijatelja i poznanika. Svoju srodnu dušu upoznaju između 26. i 31. godine. Ipak, retko su zadovoljni u braku.

Škorpija

Škorpioni su odlučni, nezavisni i energični. Imaju magnetnu ličnost i raznovrsni su. Svoju srodnu dušu susreću između 25. i 30. godine. Veoma su zahtevni u svom seksualnom životu i dogmatični su i dominiraju kod kuće. U braku se uvek suočavaju sa problemima.

Strelac

Veoma su impulsivni, entuzijastični i odlučni. Oni su otvoreni i stoga stvaraju neprijatelje. Oni su prijateljski raspoloženi i društveni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine. Često se venčavaju u poslednjem trenutku i retko su zadovoljni svojim brakovima.

Muž i žena, Brak, ljubav, Ljubavni par, Putovanje
foto: Shutterstock

Jarac

Oni su mentalno jaki, odlučni i nezavisni u svim svojim postupcima. Osim što su vredni, oni su i mislioci. Zbog njihovog ćudljivog ponašanja, drugi ih često pogrešno tumače. Svoju srodnu dušu sreću između 22. i 26. godine. Njihov porodični život je obično problematičan.

Vodolija

Vodolije su preosetljive osobe koje se lako povređuju. Često gube kontrolu nad sobom i govore ili rade stvari zbog kojih kasnije žale. Iako su društveni, pate od usamljenosti u životu. Svoju srodnu dušu sreću između 27. i 30. godine. Njihov bračni život je nesrećan.

Ribe

Oni su velikodušni, simpatični i ljubazni. Oni su lojalni svojim prijateljima ili bilo kome koga prihvate, pod uslovom da osećaju da im se veruje. Oni su generalno uspešni na svim pozicijama i odgovornostima. Srodnu dušu upoznaju sa 20 godina i njihov bračni život je dobar.

(Stil / Times of India / Krstarica)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs