MUŠKARCI ROĐENI U OVA 3 ZNAKA SU UBEDLJIVO NAJLOŠIJI MUŽEVI: Ako završite sa jednim od njih, bićete SAMICA u braku

Žene, posebno obratite pažnju na ova 3 znaka pre nego što se udate

Lifestyle
20:44h Autor:
MUŠKARCI ROĐENI U OVA 3 ZNAKA SU UBEDLJIVO NAJLOŠIJI MUŽEVI: Ako završite sa jednim od njih, bićete SAMICA u braku
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device često se smatraju osobama koje nisu prirodno skloni braku. Razlozi za to leže u njihovim karakterističnim osobinama. Prva karakteristika koja ih čini manje sklonim braku je njihova izražena ljubomora i nesigurnost. Iako to možda neće odmah pokazati na početku veze, s vremenom će ova crta njihove ličnosti postati očigledna. Ovo može stvarati napetost i probleme u partnerskim odnosima, jer će se njihova nesigurnost manifestovati kroz nepotrebno ispitivanje partnera i sumnju u svaku situaciju.

Ljubomora
foto: Shutterstock

Još jedna značajna crta muškaraca Device koja ih čini manje pogodnim za brak je njihova sklonost ka manipulaciji. Oni mogu koristiti različite taktike kako bi kontrolisali svoje partnere, a često to rade neprimetno. Ovo može dovesti do nerazumevanja i gubitka poverenja u vezi.

Osim toga, muškarci Device često imaju tendenciju da budu perfekcionisti i pedantni. Oni će se truditi da sve bude savršeno i mogu postavljati nerealna očekivanja prema svom partneru. Ovo takođe može dovesti do konflikata i frustracija u braku, jer je teško ispunjavati njihove visoke standarde.

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika često se smatraju osobama koje se više opredeljuju za karijeru nego za stabilnu vezu i porodicu. Njihova predanost poslu i ambicija često ih teraju da provode mnogo vremena na poslu, čak i kad bi možda trebalo da budu kod kuće sa svojim partnerom i porodicom. To može izazvati nesklad u odnosima, jer se njihovi partneri mogu osećati zapostavljenima i nedovoljno važnima.

Par, Veza, Ljubomora
foto: Shutterstock

Iako muškarci Bika često iskazuju svoju ljubav kroz skupocene poklone i komplimente, nedostatak vremena i pažnje može biti izazov za njihove odnose. Partnerke ovih muškaraca često će se suočiti s osećajem da im nedostaje emocionalna podrška i prisustvo u svakodnevnom životu.

Ribe

S druge strane, muškarci rođeni u znaku Riba su po prirodi veoma razumevajući i emocionalni. Ovi muškarci teže dubokim emocionalnim vezama i često su odani partneri. Međutim, često se dešava da privuku pogrešnu osobu i zapadnu u toksične veze. Razlog za to može biti njihova sklonost da pomognu drugima do te mere da zanemare vlastite potrebe i granice.

Muškarac, Brada
foto: LightField Studios / Alamy / Alamy / Profimedia

Ribe su često previše saosećajne i ponekad ne postavljaju dovoljno jake granice prema partnerima koji ih mogu iskorišćavati. Ovo može dovesti do nesrećnih i nezdravih veza. Ključ za sreću ovih muškaraca leži u tome da nauče prepoznati zdrave odnose i postaviti jake granice kako bi zaštitili svoje emocionalno blagostanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs