ASTRO PROGNOZA

SLEDEĆI ZNACI VOLE DA PODMETNU NOGU I SABOTIRAJU DRUGE LJUDE: Njih se najviše pazite, jer ne znaju da obuzdaju ZAVIST

Odrećeni horoskopski znaci samo gledaju kako će da sabotiraju druge, jer ne mogu da podnesu da je neko uspešniji od njih.

Horoskop
00:10h Autor:
SLEDEĆI ZNACI VOLE DA PODMETNU NOGU I SABOTIRAJU DRUGE LJUDE: Njih se najviše pazite, jer ne znaju da obuzdaju ZAVIST
Koji znaci vole da sabotiraju druge?, Foto: Shutterstock

Iako se većina ljudi trudi da bude što bolji čovek, postoje i oni koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je neko uspešniji od njih, te gledaju kako mogu da potmetnu nogu i sabotiraju, ne trudeći se da rade na sebi i napreduju.

Pazite se sledećih horoskopskih znakova:

Devica

Device su poznate po svojoj perfekcionističkoj naravi. One uvek žele da stvari budu urađene najbolje, čak i ako to znači da moraju da podmetnu drugima. Najčešće to rade kako bi se istakle ili rešile konkurencije.

Žena, Ljuta žena
foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj tajanstvenoj i manipulativnoj prirodi. One su vrlo dobre u skrivanju svojih namera i mogu biti vrlo lukave u svom podmetanju. Škorpije često podmeću kako bi se rešile neprijatelja ili dobile ono što žele.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom. One uvek žele da sve bude fer, čak i ako to znači da moraju da podmetnu drugima. To čine kako bi se rešile nepravde ili stvari učinile pravednima, piše index.hr.

Žena, Zla žena, Ljuta žena, Devojka
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvoličnoj prirodi. Oni mogu biti vrlo šarmantni i privlačni, ali i vrlo manipulativni. Blizanci često podmeću kako bi dobili ono što žele ili kako bi se rešili neprijatelja.

Ovan

Ovnovi su poznati kao ambiciozni i po takmičarskoj prirodi. Oni su uvek u potrazi za pobedom, čak i ako to znači da moraju da podmetnu drugima. To uglavnom rade kako bi se istakli ili dobili ono što žele.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs