OVO JE UBEDLJIVO NAJTUŽNIJI ZNAK HOROSKOPA: Sam sebi je najveći neprijatelj, uvek mu sve smeta i retko kad je zadovoljan

Astrolozi su otkrili koji je najtužniji znak horoskopa, a mnoge je njihov odgovor začudio!

Horoskop
01:55h Autor:
OVO JE UBEDLJIVO NAJTUŽNIJI ZNAK HOROSKOPA: Sam sebi je najveći neprijatelj, uvek mu sve smeta i retko kad je zadovoljan
Koji je najtužniji znak horoskopa?, Foto: Shutterstock

Prema atrolozima, pojedini horoskopski znaci imaju težu narav, te pred sobom stavljaju ciljeve koji su teško dostupni. Gotovo uvek su nezadovoljni učinjenim, a krivca za neostvarene želje uvek traže u drugima, nesvesni da su sebi najveći neprijatelji. Negativni stavovi im donose i najveće probleme.

A koji znak je najtužniji?

Vage su poznate po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, zbog čega sebe vrlo lako i brzo mogu da gurnu u melanholiju i depresiju čak i kada za to nemaju posebnih razloga.

Zabrinuta žena, Zabrinuta, Uplakana žena, Tužna žena, Tužna devojka
foto: Shutterstock

Pripadnici ovog znaka zbog svojih večnih dilema ne mogu da odaberu pravi put, što ih rastužuje. Iako neodlučni, prilično su nepokolebljivi na putu do svojih ciljeva.

Vage su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.

Vaga
foto: Shutterstock

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lepo slažu sa suprotnim polom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs