RETROGRADNI MERKUR JE MNOGE UZDRMAO: Uskoro stiže najgori dan u septembru, zapamtite i bolje ne izlazite iz kuće

Saznajte koji će biti najnesrećniji dan u septembru 2023. godine

Lifestyle
Autor:
RETROGRADNI MERKUR JE MNOGE UZDRMAO: Uskoro stiže najgori dan u septembru, zapamtite i bolje ne izlazite iz kuće
Tuga, Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur, astrološki fenomen koji je već stupio na snagu, donosi sa sobom potencijalno izazovne uticaje za sve horoskopske znakove. Ovaj period će posebno biti izazovan za nekoliko znakova i trajaće sve do 16. septembra.

Važno je napomenuti da iako retrogradni Merkur može stvoriti nesporazume i male smetnje u komunikaciji i svakodnevnim aktivnostima, postoji još jedan datum u septembru na koji treba obratiti posebnu pažnju, jer donosi potencijalne velike probleme i rizike.

Taj datum je 14. septembar

Merkur će biti u konjukciji sa Venerom, što je astrološki aspekt koji se javlja kada ove dve planete dođu u istu liniju na nebu. Ova konjukcija može doneti izazove u različitim aspektima života. Većina ljudi može osećati gubitak motivacije za rad, napredak i kreativnost. Ovo je vreme kada se može razviti osećaj nezadovoljstva i apatije.

Neki od potencijalnih uticaja konjukcije između Merkura i Venere uključuju poteškoće u ljubavnim odnosima, komunikacione smetnje s partnerima i prijateljima, teškoće u donošenju odluka vezanih za finansije i mogućnost konflikata u društvenim krugovima. Važno je da budete posebno oprezni tog dana i da se trudite da komunicirate jasno i saosećajno kako biste izbegli potencijalne probleme i konflikte.

Ovaj datum takođe može biti povoljan za introspekciju i razmatranje vaših vlastitih vrednosti i prioriteta. Možda ćete otkriti nove perspektive i spoznaje o sebi tokom ovog perioda. Stoga, iako se može činiti izazovnim, 14. septembar može biti i vreme za rast i lični razvoj, ukoliko se suočite sa svojim emocijama i mislima na konstruktivan način, prenosi Naj žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs