HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR: Strelčevima se vraća stara ljubav, dok će ONI biti prevareni od strane najvoljenijeg partnera

Dnevni horoskop za 13. septembar kaže da će Bik doživeti lepe momente, dok Vagu čeka uspešan period

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR: Strelčevima se vraća stara ljubav, dok će ONI biti prevareni od strane najvoljenijeg partnera
Horoskop za 13 septembar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Neke situacije moraćete da rešavate na neke nove načine. Koliko god vam se to činilo nemogućim i potrošilo vam energije uspećete sve da dovedete u red.

Ljubav: Pokušajte da ne reagujete burno za sve što vam smeta u komunikaciji sa dragom osobom, pogotovo izbegavajte donošenje ishitrenih odluka.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Za mnoge situacije nećete imati adekvatno rešenje u trenutku i to vam može zadavati dosta problema. Imajte samo strpljenja, rešićete to.

Ljubav: Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti, sjajni trenuci sup red vama.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Solidan dan je pred Blizancima, da bez forsiranja i žurbe završe na vreme sve zacrtane obaveze.

Ljubav: I dalje su mogući nesporazumi u komunikaciji. Vaša draga osoba se može osećati zapostavljeno, pa ćete biti na meti kritika.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Sve obaveze koje su eventualno zaostale moći ćete regulisati i završiti jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i tako se pripremite za naredni poslovni period koji je pred vama.

Ljubav: Pokušajte da ne pokrećete neke teme iz prošlosti danas, samo ćete zakomplikovati situaciju u vašim emotivnim relacijama.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Dosta naporan dan je pred Lavovima, koji bi mogli da se osete pod pritiskom nadolazećih obaveza. Budite strpljivi i korak po korak završujte najpre ono što vam je prioritet.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete biti nezadovoljni trenutnom situacijom, ali isto tako i bez pravog rešenja. Možda su vaša očekivanja, prevelika, ili nerealna.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Neko ko vas je ranije podržavao i savetovao ponovo vam može ponuditi svoju pomoć. Prihvatite savete dobronamerni su.

Ljubav: Možete biti u velikom iskušenju da upoznate nekog ko će vas opčiniti na prvi pogled, dobro razmislite možete li na dva koloseka.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Vaga

Posao: Vage očekuje naporna poslovna komunikacija, pre svega sa autoritetima, pa je bitno da budete vrlo jasni u iznošenju svojih stavova.

Ljubav: Ne budite neodlučni kada je u pitanju osoba koja vam se već izvesno vreme dopada. Preuzmite stvar u svoje ruke i pokrenite inicijativu u pozitivnom smeru.

Zdravlje: I dalje je savet da vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Škorpija

Posao: Radite u etapama, nije realno da ćete forsiranjem više poteza istovremeno mnogo postići. Povoljan je dan za finansijske transakcije.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i uživanje u flertu i finoj komunikaciji biće i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu samo napred. Budite opušteni, uživajte, nikad se ne zna.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred tipičnim Strelčevima, da sa lakoćom i bez većih problema ostvare zacrtane planove. Razmišljajte o usavršavanju, povoljan je period za to.

Ljubav: Ukoliko ste pokrenuli neku komunikaciju sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti, mogli biste doživeti nezaboravne romantične trenutke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama da na profesionalnom planu nametnete neki svoj stav ili ideju i tako pokrenete jedan novi ciklus koji će vam biti koristan u budućem periodu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, kroz izlaske, druženje sa prijateljima možete upoznati potpuno novu zanimljivu osobu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

Vodolija

Posao: Postoje dobre šanse da napravite ozbiljne korake i preuzmete neke odgovorne projekte. Biće vam međutim potrebna i pomoć, pa je zatražite među onima kojima najviše verujete.

Ljubav: Bez promene na vašem ljubavnom planu na bolje ni ovog dana. U totalnom ste raskoraku jedno sa drugim.

Zdravlje: Nervoza,napetost.

Ribe

Posao: I pored mogućih povremenih otežavajućih i komplikovanih okolnosti, ponavljanja istih situacija i poteškoća u raznim dogovorima, sve ćete vi to vrlo brzo rešiti uz veliku verovatnoću da na kraju budete i adekvatno nagrađeni.

Ljubav: Ono što je problem u vašim relacijama je vaše nepoverenje u drugu stranu i nesigurnost. Rešavajte to što pre i ne komplikujte bez razloga.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs