RADIM NA NUDISTIČKOM KRUZERU I OVO JE ISTINA O SVINGERAJU KOJI SE DEŠAVA: Evo šta radimo s momcima kad se previše uzbude

Ženi je rad na nudističkom kruzeru potpuno promenio život!

Lifestyle
00:22h Autor:
RADIM NA NUDISTIČKOM KRUZERU I OVO JE ISTINA O SVINGERAJU KOJI SE DEŠAVA: Evo šta radimo s momcima kad se previše uzbude
Ket Vitmajr, Foto: Printscreen Youtube - Kat Whitmire

Ket Vitmajr (61) je spletom okolnosti postala lider jedne nudističke kompanije za krstarenja, iako u mladosti nikada nije pomišljala da će se time baviti. Međutim sudbina je za nju pripremila neobičan životni put. Naime, otvoreno je pričala o tome kako je raditi na brodu nudista i biti jedna od glavnih osoba na njemu.

Pokušala je da približi ljudima životni stil nudista, istčući da na kruzeru važe stroga pravila.

- Ja sam organizator krstarenja za Bare Necessities Tour and Travel, nudističku kompaniju za krstarenja. Provodim celu godinu kao deo tima koji planira naša dva krstarenja: februarsko putovanje na našem Big Nude Boat-u, velikom krstarenju sa 3.000 putnika, i manje krstarenje tokom leta, rekla je Ket.

Davne 1997. godine, prijatelj koji je bio fotograf u kompaniji Bare Necessities tražio je bračni par koji bi se pridružio njihovom sledećem krstarenju i pojavio se na nekim promotivnim fotografijama.

Ket Vitmajr
foto: Printscreen Facebook / Kat Whitmire

- Moj muž i ja smo samouvereni pred publikom. Imam iskustvo u pozorištu i vodila sam kompaniju za pevanje telegrama dok je on radio kao meteorolog. Ranije smo se kupali sa prijateljima i osećali se prijatno, a krstarenje je bilo na Tahitiju, što je zaključilo dogovor sa kompanijom, rekla je Ket i nastavila:

Išla sam na njihova krstarenja i volontirala više od decenije pre nego što sam postala stalno zaposlena.

Radili smo kao modeli na našem prvom krstarenju i odlučili da se vratimo u narednoj deceniji da radimo kao generalštab. Odgovarali bismo na pitanja i pomagali u malim stvarima, kao što je staranje da gosti drže peškir između sebe i svojih sedišta.

Kompanija je 2010. htela da zaposli prodajnog saradnika koji govori nemački — nudizam je veoma rasprostranjen u Nemačkoj. Nemački mi je dovoljno dobar, pa sam se okušala u ringu.

Ket Vitmajr
foto: Printscreen Facebook - Kat Whitmire

Nalazim se u Ostinu i stalno sam zaposlena u Bare Necessities od 2010. godine.

Sada sam potpredsednica prodaje za dva nudistička krstarenja. Takođe pomažem u popunjavanju osoblja i organizaciji krstarenja dok plovimo.

Za svako krstarenje pravim rasporede tako da naši zaposleni znaju kada treba da popune informativni štand, obavljaju "dužnost na večeri" kako bi se uverili da se gosti pridržavaju kodeksa oblačenja i pridružili se plesnom klubu noću kako bi bili sigurni da stvari idu glatko.

Takođe pomažem u koordinaciji prijava za ekskurzije na obali. Obično imamo oko 10 do 15 ekskurzija koje možemo izabrati u svakoj luci. Svaki dan postoje novi izazovi na moru, uključujući suočavanje sa vremenskim prilikama i dolazak u luku u drugačije vreme od planiranog — što znači da moramo da se uverimo da su timovi koji stoje iza ekskurzija na obali u toku.

- Za nas to što smo goli nije seksualno ili nešto čega bismo se stideli. Nudizam znači ostavljanje predrasuda iza sebe.

Ket Vitmajr
foto: Printscreen Facebook - Kat Whitmire

Kada ne nosite odeću, ne možete odmah da kažete nečiji ekonomski status ili kako glasa; morate da razgovarate sa njima da biste saznali ko su. Naši gosti sklapaju duboka prijateljstva za koja mislim da se ne stvaraju tako lako na krstarenju gde su svi obučeni.

Mi nismo svingersko krstarenje. Ovo nije lajfstajl putovanje. Postoji mnogo mogućnosti za putovanja, ali to nije ono što mi radimo.

Postoje pravila koje moraju nudisti da poštuju

- Imamo pravila na brodu. Najvažnije je da morate da tražite dozvolu pre nego što se fotografišete sa nekim drugim.

Muškarci ne mogu biti previše uzbuđeni. Kažemo da ako počnu da osećaju da se stvari "kreću tamo dole", skoče u hladnu vodu ili razmišljaju o bejzbolu.

Večera u svečanoj trpezariji ima pravila oblačenja, uglavnom zato što konobari nosi poslužavnike sa toplom hranom. "Bez bradavica, bez (genitalija) i bez zadnjica" je ono što uvek kažem da podsetim ljude na naš kodeks oblačenja za večeru.

Večera je jedini put kada gosti moraju da nose pravu odeću - bez mreže, ništa providno i ništa od kanapa.

Kapetan i posada nisu goli. Naš prvi dan na brodu je uvek mali šok za posadu, ali posle toga je zabava za sve. Takođe nismo goli u lukama, osim za određene ekskurzije za nudiste ili ako smo dogovorili da imamo ekskluzivno korišćenje luke.

Ket Vitmajr
foto: Printscreen Facebook - Kat Whitmire

Stekla sam neke neverovatne uspomene radeći za Bare Necessities. Jedan od mojih najupečatljivijih dana bio je kada smo posetili Tanu, ostrvo u južnom Pacifiku u Vanuatuu.

Naš brod je bio prvi veliki brod za krstarenje koji se usidrio u njihovom zalivu. Dok smo se okupljali na plaži da upoznamo lokalno stanovništvo, grupa muškaraca sa lišćem izvela je neke od tradicionalnih plesova na svom ostrvu. To je bilo neverovatno.

Tokom godina bili smo na mnogim tropskim mestima, uključujući Fidži, Tahiti i Med.

Ali moje omiljeno od skoro 50 jedrenja koje sam obavila, bilo je na Aljasci. To je bilo teško prodati u to vreme jer se nudisti i hladnoća ne mešaju uvek, ali je dobro funkcionisalo. Brod je proširio krov preko palube bazena da bi moglo da nam bude toplo i da bismo mogli da uživamo u kupanju. U luci smo istražili neke sumporne tople izvore.

Ket Vitmajr
foto: Printscreen Facebook - Kat Whitmire

Svako krstarenje zahteva mnogo planiranja

Organizovati krstarenje je kao igranje predstave u velikom pozorištu.

Vredno radim iza kulisa sa gostujućim predavačima i osobljem kompanije za krstarenje. Onda radimo nedelju dana i završili smo. Odmah počinjemo iznova.

Krstarenje mora da bude sveže svake godine, ali takođe moramo da zadržimo dovoljno primamljivih atrakcija - na primer, tokom krstarenja koje smo upravo završili imali smo privatna ostrva na Bahamima samo za sebe.

Ponovili smo neke tematske večeri koje su bile veoma popularne. Nudisti, iznenađujuće, vole kostime.

Na našem Velikom golom brodu imamo nekoliko tematskih večeri i jednu veliku kostimiranu zabavu. Moj omiljeni kostim ikada bio je muškarac koji se obukao kao flaša tekile. Imao je čep na glavi. Njegovo telo je bila boca. Samo treba da zamislite šta je bio crvić. Nikada se u životu nisam tako smejala.

Naš način putovanja nije za svakoga. Ne razumeju svi šta je nudizam i to je u redu. Ako ste radoznali, ovaj način putovanja bi mogao biti ono što tražite.

Šalim se da je mršavljenje naša droga.

Na našem Velikom golom brodu sa nešto više od 3.000 putnika, oko 70% gostiju na brodu su stalni gosti. Naše

(Stil / Zena.rs / Business Insider)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs