BRAČNI PAR PENZIONERA JE ODLUČIO DA NE BACA PARE NA KIRIJU: Žive život o kom svi maštamo, a 1 stvar je bila presudna

O ovakvom načinu života mnogi maštaju, a ovaj bračni par penzionera je imao smelosti da mu se prepusti

Porodica
Autor:
BRAČNI PAR PENZIONERA JE ODLUČIO DA NE BACA PARE NA KIRIJU: Žive život o kom svi maštamo, a 1 stvar je bila presudna
Penzioneri, Foto: preentscreen/Youtube

Bračni par penzionera iz Australije, Džes i Marti, odlučio se za neobičan način života kojie će mnoge iznenaditi. Umesto da provode svoje penzionerske dane dane u domu penzionera, oni su se odlučili za kontinuirano krstarenje koje traje skoro 500 dana, rezervisali su uzastopno 51 krstarenje.

Za ovaj neobičan izbor odlučili su se zbog finansijskih razloga, prenosi Žena.rs.

penzoneri
foto: preentscreen/Youtube

Otkrili su da je ova opcija jeftinija od plaćanja kirije u domu penzionera.

Bračni par je svoju avanturu započeo 2022. godine, nakon što su proveli dve godine u izolaciji zbog epidemije korona virusa. Njihova strast prema krstarenju zapravo potiče iz mladosti kada su često putovali brodom.

Džes i Marti su odlučili da na ovaj način uštede novac koji bi potrošili u domu penzionera, a i da uživaju u stvarima koje vole.

"To je naš životni stil", rekla je Džes u jednom intervjuu, dodajući da je putničkom agentu rekla: "Šta god da se desi, samo rezerviši".

Penzioneri
foto: preentscreen/Youtube

Na ovim krstarenjima, par uživa u raznovrsnim aktivnostima koje brodovi nude. Plešu, idu na večere, a takođe imaju i kućnu pomoćnicu koja im pomaže u svakodnevnim obavezama.

"Gde drugo možete ići na večeru, gledati predstave, plesati? Tokom celog dana imamo različite aktivnosti", objasnila je Džes.

Marti je istakao koliko voli upoznavanje novih ljudi i druženje sa saputnicima na brodu. Svaki dan im je ispunjen igrom stonog tenisa, uživanjem u omiljenim pićima na palubi i divljenjem prelepim pejzažima koji ih okružuju.

Iako su daleko od svojih porodica, par ima priliku da ih viđa kada brod pristane u luke blizu njihovih domova. Uprkos udaljenosti, oni su oduševljeni svojim neobičnim stilom života i ističu da žive divno i ispunjeno, žive penzionerske dane iz snova.

Penzioneri
foto: preentscreen/Youtube

Njihov izbor je dokaz da sreća ne dolazi samo iz tradicionalnih izvora, već može biti pronađena i u hrabrim odlukama koje odražavaju lični stil i strast prema životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs