"SVEKRVA JE VILJUŠKOM HTELA DA MI IZVADI OČI": Pitali smo SRPSKE SNAJE šta je to što su najluđe doživele od MUŽEVE MAJKE

Srpske snajke otkrile su kako se slažu sa svojom svekrvom, a komentari su poprilično zanimljivi.

Porodica
10:02h Autor:
"SVEKRVA JE VILJUŠKOM HTELA DA MI IZVADI OČI": Pitali smo SRPSKE SNAJE šta je to što su najluđe doživele od MUŽEVE MAJKE
Foto: Shutterstock

Poznato je da su odnosi između svekrve i snaje vrlo nezgodni i kompleksni, dok su retki slučajevi međusobnog poštovanja i sloge. Postoje razne ispovesti koje idu u prilog tome. Pitali smo naše čitateljke "Šta je to što ste najluđe doživele od svoje svekrve?", a odgovori su "šarenoliki".

Dok je većina žena iznela razne neprijatne situacije, bilo je i onih koje sa svojom svekrvom imaju sjajan odnos i koje ih tretiraju kao majke. Izdvojili smo najzanimljivije komentare, koje prenosimo u celosti:

Svekrva
foto: Shutterstock

"Viljuškom htela da mi izvadi oči", napisala je jedna čitateljka, a onda je usledio zanimljiv odgovor "ako je to učinila iz čistog mira, očito je žena bolesna i trebali ste je smestiti u ustanovu"

"Moja svekrva je najbolja osoba, kao druga mi mama. Čak ni moja mama nije bila uz mene koliko je Ona. Ne znam da li cu se ikada moći odužiti za sve što je za mene i svog unuka uradila. Troje dece je izvela na pravi put, radila dva posla i sve opet stizala. Da je Bog poživi dugo i da joj zdravlje"

"Meni nikad neće biti jasno, zašto se mnoge svekrve tako jadno ponašaju..Uzela im snaha sina..Pa nisu se ni one udale zbog manjka kruha kod oca"

"Pa svekrve bi trebale da slušaju pažljivo na venčanju da je brak zajednica između dvoje ljudi! To je zakon, a ne pesmica! Pa shodno zakonu msm da bi one u većini slučajeva trebale krivično da odgovaraju jer krše zakon!"

"Kada mi je pred bivšim mužem (dok on ima novu devojku) rekla:" Ti si najlepša žena koju znam. A poznavala je i tu" drugu". Neka joj je laka crna zemlja."

"Rasturila brak"

"Ne volim da je spomenem"

"Šamaranje"

"Poniženje, žalosno je bilo nekad"

"Šta sam doživela…da mi psuje mrtvu majku …ko mrtve psuje šta li ga u životu čeka …samo Bože vrati po zasluzi"

"Moja svekrva je bila divna, pažljiva osoba ali moj svekar, priča za sebe. Nije uvek svekrva u pitanju."

"Da psa od svog starijeg sina zove istim imenom kao svoga unuka od drugog sina."

"Skuvala mi ručak dok sam ja bila na poslu"

Mnogi komentarišu da život u zajednici dovodi do destabilizacije odnosa, te da bi zapravo to moglo da bude "kamen spoticanja", što su mnoge žene potvrdile komentarišući da ne žive u istoj kući, te da zbog toga imaju svoj mir, kao i same svekrve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs