10 STVARI KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU U KREVETU, A NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Ovako nešto vam nije bilo ni na kraj pameti

Muškarci retko kada pričaju o svojim željama u krevetu, a ovih 10 stvari ni mrtvi ne bi priznali

Ljubav
14:53h Autor:
10 STVARI KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU U KREVETU, A NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Ovako nešto vam nije bilo ni na kraj pameti
Foto: Shuterstock

U svetu koji se često naziva „muškim“, postoji nekoliko stvari koje muškarci žele od svojih žena.

Evo deset stvari koje muškarci vole u ​​krevetu, ali ih ne traže:

1. Preuzmite inicijativu

Muškarci vole kada njihova partnerka ponekad preuzme inicijativu. Ona sama preuzima inicijativu u procesu intimnosti ili predlaže nove pokrete - to može učiniti proces zanimljivim i zabavnim. Takva „inicijativa“ govori o strasti i želji da zajedno istražite svoje želje.

2. Koristite ruke

Korišćenje ruku tokom intimnosti može učiniti iskustvo još zabavnijim. Meki dodiri, istraživanje njegovog tela ili samo čvrst zagrljaj mogu učiniti vezu još jačom. Dodirivanje pokazuje da ste zaista angažovani i da osećate strast u tom trenutku.

Par, Ljubav
foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

3. Ne pretvaraj se

Muškarci cene iskrene reakcije i osećanja. Glumljenje zadovoljstva može dovesti do nesporazuma. Otvoreni razgovor o osećanjima, pomaže u izgradnji poverenja i stvara bolje iskustvo za oba partnera.

4. Zagrli ga

U intimnosti nije važan samo sam proces. Nakon toga, zagrljaji pružaju udobno i ljubazno okruženje. Muškarci vole toplinu i bliskost koja dolazi iz zagrljaja, zbog čega se osećaju posebno i emotivno povezani.

5. Komunicirajte

Ako budete otvoreni u vezi sa svojim željama i granicama, obe strane će biti na istoj strani. Muškarci više vole otvorene razgovore o fantazijama, strastima i svim pitanjima koja ih se tiču. Takvi razgovori vas zbližavaju i čine vaš odnos još boljim.

Brak, Par, Muškarac, Žena
foto: Shutterstock

6. Uključite se

Aktivno učešće u onome što se dešava je veoma uzbudljivo. Izražavanje entuzijazma čini celo iskustvo još uzbudljivijim. Muškarci vole da znaju da njihova partnerka iskreno uživa u iskustvu i da je potpuni učesnik.

7. Budite sigurni

Biti samouveren je veoma privlačan. Kada ste sigurni i pokažete da to zaista želite, stvari mogu postati zaista strastvene. Partner koji voli svoje telo i privlačnu stranu može da učini ceo proces zabavnijim i nezaboravnim.

8. Probajte nove stvari

Zajedno u novu avanturu može biti zaista neverovatno iskustvo. Isprobavanjem različitih opcija i tehnika nećete dozvoliti da uzbuđenje nestane. Muškarci vole kada pokušavate da spavaću sobu učinite zabavnom i punom iznenađenja.

Brak, Par, Muškarac, Žena
foto: Shutterstock

9. Prijatan miris

Prijatan miris čini iskustvo još boljim. Muškarci vole partnerke dobrog mirisa jer se tako osećaju lepše i privlačnije. Korišćenje laganih ili prirodnih mirisa može učiniti vreme provedeno zajedno još prijatnijim.

10. Dajte mu dobru predigru

Predigra postavlja osnovu za nezaboravno iskustvo. Ljubljenje, dodirivanje i zadirkivanje povećavaju vezu i zadovoljstvo. Muškarci vole kada njihova partnerka učestvuje u stvaranju atmosfere intenziteta i ispunjenosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs