ŽENU SVOG ŽIVOTA ZAMENIO JE 20 GODINA MLAĐOM: I dalje se vole, a morali su da se razvedu zbog ŠOK RAZLOGA

Ljubavna priča Antonia Banderasa i Melani Grifit prepuna je romantičnih i emotivnih detalja.

Celebrities
ŽENU SVOG ŽIVOTA ZAMENIO JE 20 GODINA MLAĐOM: I dalje se vole, a morali su da se razvedu zbog ŠOK RAZLOGA
Foto: DOMINIQUE FAGET / AFP / Profimedia

Melani Grifit i Antonio Banderas nekada su važili za jedan od najglamuroznijih i najizdržljivijih holivudskih parova. Njihov zajednički put, međutim, obeležili su preokreti koji su na kraju doveli do njihovog razvoda 2014. godine, posle skoro dve decenije braka.

Njihov prvi susret datira još od dodele Oskara 1989. godine, gde je Antonio bio opčinjen Melanijinom elegancijom i šarmom. Uprkos njegovoj neposrednoj zaljubljenosti, Melani, zatečena njegovom naprednošću, odbila je njegov napredak.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Nisu znali da će ih sudbina ponovo spojiti na snimanju filma "Dva mnogo" 1995. godine, zapalivši iskru koja će promeniti tok njihovih života. Uprkos tome što su oboje bili u braku u to vreme, hemija između njih je bila neosporna, što ih je navelo da se snalaze u složenosti svoje romanse koja raste usred postojećih obaveza.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Njihova veza bila je rano ispitana zbog Melanijine burne prošlosti, uključujući dobro dokumentovanu vezu sa glumcem Donom Džonsonom. Međutim, Antoniova moć zvezde u usponu u Holivudu i Melanijin trajni status A-liste pozicionirali su ih kao ogromnu snagu u industriji zabave. Kako su nastavili da sarađuju na raznim projektima, njihovi lični životi često su zauzimali centralno mesto, a tabloidi su spekulisali o stanju u njihovoj zajednici.

Jedan od značajnih izazova na koje su naišli bila je Melanijina borba sa zavisnošću, koja ju je mučila mnogo pre njene veze sa Antoniom. Uprkos njenim naporima da prevaziđe ove borbe, uključujući periode na rehabilitaciji, bauk zavisnosti bacio je senku na njihov brak. Antonio je stajao uz nju tokom njenog putovanja ka oporavku, nudeći nepokolebljivu podršku i ljubav. Međutim, napetost Melanijinih tekućih borbi uticala je na njihovu vezu, testirajući snagu njihove veze.

U intervjuima, i Melani i Antonio su razmišljali o složenosti svog braka, priznajući uspone i padove koje su zajedno iskusili. Iako su delili trenutke radosti i drugarstva, takođe su se borili sa inherentnim izazovima održavanja veze u centru pažnje. Melanija je posebno izrazila osećaj stagnacije koji je na kraju doprineo njihovoj odluci da se raziđu.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Melani Grifit je 2016. podelila neke misli o svom raskidu sa Antoniom i nije se ustručavala da preuzme deo odgovornosti. Rekla je da se osećala kao da je igrala ulogu u raspadu njihovog braka jer se osećala "zaglavljenom". Nije se radilo o tome da je neko bio neveran ili uradio nešto pogrešno, objasnila je, već više o tome da se oseća izgubljeno i nesigurno u svoj život. "Neću dozvoliti da se to ponovi", naglasila je ona. "Neću dozvoliti da se to ponovi. Želim da uživam u životu, želim da radim šta god želim."

Iako je Grifit priznala da su njene borbe bile veliki razlog za njihovo razdvajanje, ona je nekoliko meseci kasnije nagovestila da je njena nova veza sa Banderasom možda dodala stres u njen život. Govoreći na Inicijativi za zdravlje mozga žena 2017, govorila je o tome kako su joj prepisani lekovi za epilepsiju promenili stvari za nju.

"Nisam imala napad, što je neverovatno – ali sam se takođe razvela, što mislim da je pravi iscelitelj za mene. Zaista to mislim! Nisam više pod stresom!".

Međutim, Grifit je kasnije na svom Instagramu pojasnila da je samo zadirkivala i da su ona i Banderas i dalje u dobrim odnosima. Želela je da jasno stavi do znanja da ni za šta ne krivi Antonija ili njihov brak. "Volim ga i uvek ću ga voleti", napisala je ona.

Dakle, iako je njihov razlaz možda imao svoje složenosti, Melani želi da svi znaju da između nje i Antonija nema zla, i fokusirana je na brigu o sebi.

Mnogi mediji su navodili da je glumac bio neveran i da je koristio svaku priliku da utehu pronađe "sa strane". Inače, glumac danas uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs