UHVATILA JE MUŽA I ĆERKU DOK SU IMALI INTIMNE ODNOSE: Da je znala da će otac oženiti ćerku, nikad ih ne bi ostavila same

Veliki skandal Vudija Alena obeležio je njegov život.

Celebrities
UHVATILA JE MUŽA I ĆERKU DOK SU IMALI INTIMNE ODNOSE: Da je znala da će otac oženiti ćerku, nikad ih ne bi ostavila same
Foto: Profimedia

Osamdesetih godina prošlog veka, Vudi Alen i Mia Farou bili su jedan od najmoćnijih parova u Holivudu. Nakon što su započeli vezu 1980. godine, Ferou je glumila u 13 filmova slavnog reditelja. Međutim, uprkos bliskoj saradnji, Alen i Farou su živeli uglavnom odvojenim životima. Kada se par prvi put sreo 1979. godine, Farou je bila razvedena sa sedmoro dece. (Mia je imala tri biološka sina iz braka sa kompozitorom Andreom Prevenom, tri usvojene ćerke i jednog usvojenog sina).

Ali kako Alen nije bio zainteresovan za podizanje dece, par je odlučio da živi u odvojenim stanovima na suprotnim stranama Central parka u Njujorku. Godine 1984, Ferou je predložio Alenu da imaju zajedničko biološko dete.

Vudi Alen, Mia Farou
foto: Judie Burstein / Zuma Press / Profimedia

- Rekao je, 'Da, ne bih se protivio tome, ali moraš da razumeš da nemam nikakvog interesa za dete, tako da bi ti bila u potpunosti odgovorna, finansijski i na svaki način' - tvrdi Ferou u slučaju Alen protiv Ferou.

Nakon što se borila da zatrudni, Ferou je predložila usvajanje.

- Rekao je da ako želim to da uradim, onda to neće uništiti vezu, ali on nije želeo da ima ništa s tim. Mislila sam... to je fer - priseća se ona.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Ali Alen je imao konkretan zahtev, navodno je rekao Miji:

- Možda bih bio ljubazniji ako je to mala plava devojčica. Mislila sam da ako mu je stalo do toga da pokušam da pronađem takvu devojčicu. I možda će je zavoleti - rekla je Ferou.

Godine 1985. Mia je usvojila devojčicu Dilan Ferou. Nakon toga, Alen je počeo da provodi više vremena sa njenom decom.

- Ubrzo sam shvatio da je ova mala devojčica divna, i da sve više držim [Dilan], igram se sa njom i potpuno se zaljubljujem u nju, oduševljen što sam njen otac - napisao je Alen u svojoj autobiografiji iz 2020. "Apropos of Nothing".

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Veza sa usvojenom ćerkom

U januaru 1992. godine Mia Farou je otkrila fotografije na kojima su Vudi i njihova usvojena ćerka Sun Ji – goli. Bilo je očigledno da je otac u vezi sa usvojenom kćerkom, što je glumici bio dovoljan razlog da raskine vezu sa rediteljem.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Miom Farou.

Vudi Alen
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Ne očekuješ da spava s tvojom ćerkom tebi iza leđa"

- Ne mogu kriviti Sun-Ji za sve što se dogodilo u njihovoj aferi. Ona je još bila samo stidljivo dete i to se sve događalo u našoj kući. On mora da snosi punu odgovornost za to. Podsticala sam njihovo druženje od samog početka, ali od svog partnera ne očekuješ da spava s tvojom ćerkom tebi iza leđa, ispričala je Mija Ferou, još uvek potresena zbog afere stare 30 godina. Alen, očekivano tvrdi da je Mia sve izmislila.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Naime on je u intervjuu govorio kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, a kako je naveo izmislila ih je Dilanina majka Mia, jer je bila ljuta zbog raskida njihove dugogodišnje ljubavne veze.

1 / 7 Foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

- To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dilan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način, rekao je Alen. Sud ga je na kraju oslobodio optužbi za zlostavljanje. Sun Jin Previn i njihov usvojeni sin Moses Farou branili su Alena od optužbi i napadali majku, dok je Sun Jin ekla je da ju je majka godinama zlostavljala.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs