KAD JE NAJLEPŠA ŽENA UŠLA U BRAK S NAJRUŽNIJIM MUŠKARCEM NIJE SLUTILA DA ĆE JE ZAMENITI 30 GODINA MLAĐOM: A onda...

Svi muškarci Monike Beluči, sa kojima je bila u ljubavi, prema tvrdnjama mnogih, bili su pravi srećnici.

Celebrities
14:33h
KAD JE NAJLEPŠA ŽENA UŠLA U BRAK S NAJRUŽNIJIM MUŠKARCEM NIJE SLUTILA DA ĆE JE ZAMENITI 30 GODINA MLAĐOM: A onda...
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Monika Beluči i režiser Tim Barton borave u jednom malom mestu 50 kilometara od Rima. Sudeći prema novim fotografijama, njihova ljubav cveta. Oni su otišli na ručak u jedan restoran i nisu mogli da izdrže da se ne grle i ne ljube. Fotografi su ih snimili dok su se ljubili u bašti restorana i tako privukli pažnju gostiju.

Čini se da je najlepša žena na svetu, kako je čsto nazivaju, konačno postala srećna u ljubavi.

Monika Beluči
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Brak Monike Beluči sa Vensanom Kaselom je njen jedini brak i medijski najispraćenija ljubavna veza, ali ne i jedina. Slavna Italijanka imala je više velikih ljubavi, a karakteristično za njen ljubavni život je to da romanse nisu bile kratkog daha.

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Naime, njena prva velika ljubav bio je modni fotograf Klaudio Karlos Baso, kog je zavolela dok je gradila manekensku karijeru. Nakon dve godine zabavljanja Monika se prvi put udala sa 26 godina, u vreme kada još nije bila poznata kao glumica. Par nije imao dece, a razveo se posle četiri godine braka, kada je Belučijeva polako već počela da skreće pažnju na sebe i u filmskoj industriji.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Dve godine nakon razvoda uplovila je u novu ozbiljnu vezu, a ovog puta njeno srce je osvojio glumac Nikolo Farone, sa kojim se ubrzo i verila. U vereničkom statusu su uživali punih šest godina, ali do braka nikada nije došlo, jer je Monika u međuvremenu srela svog fatalnog muškarca. Naime, njen susret sa drugim suprugom Vensanom Kaselom narušio je Monikinu dugogodišnju vezu sa Nikolom, koju je raskinula i upustila se u novu avanturu. Mnogi su njenu ljubavnu priču sa dve godine mlađim Francuzom osuđivali na propast. Međutim, njih dvoje su dokazali suprotno i posle dve godine organizovali venčanje. U braku su dobili dve ćerke Devu i Leoni, a posle 14 godina velike ljubavi ipak su se odlučili za razvod, nakon kog su uspeli da ostanu prijatelji.

1 / 8 Foto: Profimedia

Prvi muškarac sa kojim je Belučijeva posle razvoda izašla u javnost bio je francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim se pojavila na reviji modne kuće Chanel. Ipak, ispostavilo se da im nije bilo suđeno, pa su se, samo četiri meseca kasnije, rastali iste te godine kada su i obelodanili da su zajedno, iako su pre toga navodno već bili dve godine u vezi.

Iako je ljubavni život Monike Beluči i u međuvremenu intrigirao javnost, pa su se kroz svetske medije često provlačile razne spekulacije o njenoj intimi, slavna glumica se, tek kad je ona odlučila da je vreme za to, u velikom stilu, ruku pod ruku, prošetala sa svojim novim izabranikom, takođe veoma slavnim rediteljem Timom Bartonom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs