NEMA MAJČINSKI INSTIKT I NE VERUJE U BOGA: Jelena je umesto u crkvu otišla kod VRAČARE i otkrila ŠOK ŽIVOTA

Životna priča Helen Miren prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
NEMA MAJČINSKI INSTIKT I NE VERUJE U BOGA: Jelena je umesto u crkvu otišla kod VRAČARE i otkrila ŠOK ŽIVOTA
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Helen Miren ima 79 godina i jedna je od retkih žena u Holivudu koja ponosno nosi svoje godine, ali i sede.

Malo ko zna da je holivudska legenda Helen Miren zapravo rođena kao Jelena Vasiljevna Mironova. Otac joj je bio poreklom Rus, a majka Engleskinja, a živeli su skromno i strogo poštujući vrednosti koje je otac preuzeo od svojih roditelja: obrazovanje, red i odgovornost.

Helen Miren
foto: Shutterstock

Glumica je postala prepoznatljiva i po zanimljivim stavovima, a njena odluka da ne želi da postane majka, izazvala je polemiku.

Helen Miren se udaje tek u 52. godini za dugogodišnjeg partnera Tejlora Hekforda. Nikad nije htela da rodi decu jer smatra da nema majčinski instikt.

Helen Miren
foto: Profimedia

- Nisam osećala potrebu za detetom niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno što ljudi misle. Gde god sam došla, muškarci bi mi govorili: "Šta? Nemaš dece? Bolje ti je da se baciš na posao, stara curo." Ja bih im samo rekla da odj**u", izjavila je glumica jednom prilikom.

Helen Miren
foto: Profimedia

Nekoliko puta je izjavila da ne veruje u Boga, ali zato od malih nogu veruje u bića kao što su vile i vilenjaci.

Četiri godine je živela sa glumcem Lijamom Nisonom, pre nego što je upoznala sadašnjeg muža Tejlora.

Helen je otkrila da se tokom ranijih godina borila sa brojnim nesigurnostima, anksioznošću, a najveći problem bila joj je socijalna interakcija, zbog čega je sate provodila u toaletu pre nego što bi se suočila sa ljudima. Sa 25. godina borila se sa teškom depresijom, zbog nesigurnosti i nezadovoljstva kako je tekla njena karijera, zbog čega je odlučila da poseti vračaru.

Helen Miren
foto: Profimedia

Proročica joj je tom prilikom rekla da mora da se opusti, da radi ono što najbolje zna i da je uspeh čeka tek nakon četrdesete.

- Nisi centar univerzuma, već samo jedan deo. Moraš da prestaneš da se fokusiraš isključivo na sebe. Ne brini oko toga šta drugi misle o tebi - rekla joj je proročica, a to je i sama otkirla tokom jednog intervjua.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs