Razlika u godinama između Vensana Kasela i 30 godina mlađe sve je očiglednija: On sed i bezvoljan, a ona puna energije

Razlika u godinama između Vensana Kasela i 30 godina mlađe sve je očiglednija, a njihov odnos hladniji.

Celebrities
Razlika u godinama između Vensana Kasela i 30 godina mlađe sve je očiglednija: On sed i bezvoljan, a ona puna energije
Foto: karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni zavodnik Vensan Kasel uslikan je na plaži sa 30 godina mlađom Narom Baptistom. Zanimljivo je da je par bio vidno neraspoložen, a mnogi su komentarisali da se među njima strast već gasi.

Sudeći prema fotografijama, glumac izgleda dosta starije, a razlika u godinama između ljubavnog para sve je očiglednija.

Zanimljivo je da sve što danas Vensan radi sa Narom, ranije je radio sa Kunaki. Iste poruke, udvaranje, "vrbovanje", a mnogi Nari predviđaju isti kraj kao i Tini.

Vensan Kasel
foto: karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Tina je imala jedva 19 kada su se upoznali, i kao takva bila je laka za manipulaciju. Zanosnoj lepotici Vensan, doduše, jeste otvorio vrata visoke mode, ali se isto tako potrudio da joj ista i zatvori kada se njihov odnos okončao.

1 / 7 Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac se danas na sve načine trudi da isprati tempo svoje 27-godišnje devojke, ali uprkos tome, tragove starenja ne može da sakrije. Mnogi se takođe pitaju kako je Vensan uspeo da zavee najlepše žene sveta i da ih odvede pred oltar. Inače, poznato je da je Vensan svojevremeno bio u braku sa Monikom Beluči.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs