Kažu da su oni najmoćnija braća u Srbiji: Žene im ne daju mira, on je poznat po burnom ljubavnom životu, a evo šta rade

Predrag i Nemanja Petošević važe sa bogate, ali vredne momke, koji se prema damama ponašaju veoma džentlmenski

Celebrities
02:57h
Kažu da su oni najmoćnija braća u Srbiji: Žene im ne daju mira, on je poznat po burnom ljubavnom životu, a evo šta rade
Foto: Printscreen Instagram /petosevicn / petosevic

Nemanja i Predrag Petošević, braća poznata po gradskim ulicama u Beogradu, nasledili su preduzetnički duh od oca, te vode uspešno biznise i razvijaju porodičnu kompaniju. Nemanja je nedavno uživao na Mikonosu, a Predrag je, ukoliko sudimo po objavama na društvenim mrežama, mnogo više posvećeniji sportu i treningu.

Međutim, obojica vole putovanja na daleke destinacije, luksuzna vozila i skupocene krpice. Takođe, i dobar provod im nije stran. Mada, Iako imaju ogromne svote novca na računima, reklo bi se da nisu bahati, već izuzretno posvećeni poslu koji neprestano unapređuju.

Trenutno imaju perionice kola sa raznim ponudama, te obavljaju i tehničke preglede, a poseduju i nekretnine koje iznajmljuju.

Njihov otac je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, a sedište njihove firme u Luksemburgu, posluju širom Evrope.

Nemanja Petošević, Predrag Petošević
foto: Printscreen Instagram / petosevicn / petosevic

Naime, ovaj dvojac ima i kompaniju na Novom Beogradu, a posebnu pažnju medija privlači Nemanja zbog zanimljivog ljubavnog života.

Zaintrigirao je javnost otkako se saznalo za njegovu vezi sa Ivom Grgurić, rijaliti pobednicom, za koju mnogi komentarišu da više ne liči na sebe od brojnih estetskih korekcija. Iako je Iva sa njim planirala brak i porodicu, njihova romansa je od prvog dana bila i te kako turbulenta, te je krah bio neminovan. Ali su nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima.

- Kako se poslednjih dana intenzivno u medjima piše o mom poslovnom i privatnom životu, sa akcentom na privatni, odlučio sam da ovde podelim par misli. Lično nikada nisam pričao javno o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvatao pozive za gospovanja u emisijama i davao intervjue jer ne smatram sebe javnom ličnošću čiji život i detalji iz istog trebaju biti zanimljivi širokom auditorijumu - istakao je Nemanja u novembru prošle godine, iznenadivši mnoge, jer gotovo nikad ne komentariše svoj privatni život, i dodao je:

Nemanja Petošević
foto: Printscreen Instagram / Iva Grgurić

- Kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život tako da odgovorno demantujem sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, šta god da nam sutra donese. Toliko od mene, svima želim svako dobro i svu sreću - napisao je tada Petošević.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram /petosevicn / petosevic

I Nemanja i Predrag, koji se mnogo manje eksponira u javnosti, slove za zgodne frajere i velike džentlmene, te se trude da se svaka dama u njihovom društvu oseća posebno. Bar se tako priča po gradskim kuloarima.

Ljudi iz njihovog okruženja ističu da je reč o veoma vrednim momcima, koji žele da napreduju u svakom smislu.

Kako naglašavaju, iako imaju mogućnost da uživaju u novcu koji očeva firma zarađuje, oni ipak svakog jutra ode na posao i budu tamo do uveče, rade barabar s radnicima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs