Šokiraće vas kako letuje najlepši par na svetu, svi se snebivaju: 5 puta dnevno imaju donose, ali samo pod ovim uslovom

Manekenka Izabela Gulart i golman Kevin Trap nose titulu najlepšeg para, po mišljenju mnogih, a strast ne mogu da obuzdaju ni na javnom mestu

Celebrities
16:08h
Šokiraće vas kako letuje najlepši par na svetu, svi se snebivaju: 5 puta dnevno imaju donose, ali samo pod ovim uslovom
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fatalna Brazilka i jedna od najuspešnijih manekenki na svetu Izabela Gulart ne prorpušta nijedno leto da ne poseti čuveno grčko ostrvo Mikonos sa verenikom Kevinom Trapom, inače golmanom koji nastupa za FK "Ajntraht Frankfurt" i fudbalsku reprezentaciju Nemačke. Iako njihova ljubav traje gotovo čitavnu deceniju, čini se da se vole kao prvog dana, te svoje emocije ne mogu da obuzdaju ni na javnom mestu.

Naime, trenuno uživjaju na odmoru, a prelepe plaže Mikonosa zamenili su nakratko jahtom kojom okolo krstare, želeći da pobegnu od znatiželjnih pogleda, mada ne mare mnogo ni za njih.

Izabela Gulart, Kevin Trap
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanosna manekenka uhvaćena je potom u zanosu strasti sa dečkom na obali, a mnogima je zbog njihovog ponašanja bilo neprijatno! Svi mediji bruje o jednom od najlepših parova, po rečima mnogih, zbog paparaco fotki koje pokazuju da između njih i dalje vlada ogromna strast. Naime, nisu se obazirali na prisutne, već su razmenjivali nežnost kao da su potpuno sami.

Izabela Gulart, Kevin Trap
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Seksepilna birneta ljubila je i grlila svog partnera, koji nije ostajao imun na njene dodire. Sudeći po najnovijim slikama, njihova ljubav je samo veća iz dana u dan. Čak su i slučajnog prolaznika zamolili da ih fotografiše dok se grle i ljube.

Izabela Gulart, Kevin Trap
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se da je Kevin prilično siguran u sebe, te da za ljubomoru uopšte nema mesta, jer deluje da mu ne smeta što čuvena Brazilka svojom izvajanom građom mami uzdahe u minijaturnom bikiniju. Preplanui ten, savršeni trbušnjaci i zategnuti noge su gotovo svakog prirpadnika jačeg pola ostavlile bez daha.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kevin i Izabel uplovili su u romasnu još 2015, da bi se tri godine kasnije i verili.

Od momenta kada su stupili u vezu za njihova imena se nisu vezivale nikakve ljubavne afere i skandali. Naprotiv, važe za jedan od najskladnijih parova, a iako je Izabela starija šest godina, to im uopšte ne remeti njihov harmoničan odnos.

Zbog brojnih obaveza koje zgodni sportista ima sa svojim klubom i reprezentacijom, kao i njenih snimanja i revija širom sveta, retki su trenuci kada ovaj zgodan par imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti. Ali, gde god se pojave, čini se da ostave u senci sve ostale.

A svojevremeno je Izabela otkrila delić iz njihovog intimnog život koji je šokirao brojne obožavaoce.

Izabela Gulart, Kevin Trap
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Imamo se*s četiri-pet puta dnevno. Međutim, ukoliko tim izgubi neki meč u kom je Kevin branio, onda sek*a nema. S druge strane, ukoliko pobedi nijedno od nas tu noć ne spava i imamo se*s do jutra", rekla je pre nekoliko godina manekenka.

Kako joj polazi za rukom da ima tako vitku liniju?

Izabela godinama redovno trenira, a najviše voli trčanje, pilates, kik boks i vežbanje sa tegovima.

"Ja treniram kao da sam profesionalac u tom sportu. Ako imate fokus, motivaciju i posvećenost, možete postići svoje ciljeve," kaže Izabela.

Turdi se da što češće kuva, a njen pristup ishrani je veoma jedostavan.

"Jutro počinjem sa sokovima od voća, povrća i proteina. Ne jedem hleb i brašno. Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljeni hidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana. Ne budim se s mišlju da moram da izgledam dobro, ali se budim sa idejom da želim da se osećam srećno. Želim da uđem u sobu i zasmejem sve prisutne. Sve je u samopouzdanju," tvrdi zgodna Brazilka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs