Katarina Radivojević u 45-oj nikad zgodnija, umesto sala ima fatalne obline: Iznenadiće vas šta jede i kako pegla bore

Katarina Radivojević se nedavno odlično provodila na jednoj rejv žurci u prestonici, a po slikama koje su isplivale u javnost možemo zaključiti da se glumica odlično provodila, te da bez šminke izgleda fenomenlano!

Lepi & Zdravi
10:27h
Katarina Radivojević u 45-oj nikad zgodnija, umesto sala ima fatalne obline: Iznenadiće vas šta jede i kako pegla bore
Foto: ATA Images

Katarina Radivojević, čuvena Zona Zamfirova, sa godina, otkako se pojavila na glčumačkoj sceni i malim ekranima, sve je zasenila lepotom. Taj seksepil nije mogla da sakrije, a oduševljava sve kako izgleda u 45. godini! Za nju kao da ne postoji starenje, naprotiv, na mrežama se mogu naći brojni komentari kako je u petoj deceniji sve privlačnija! Međutim, iako je veliki pobornik prirodne lepotem, ni ona nije odolela estetskim korekcijama.

Naime, iako u javnosti vrlo malo govori o svom privatnom životu, bilo je retkih momenata kada je govorila otvoreno o sebi, ne skrivajući da ide kod plastičnog hururga, kao i da sledi njegove savete. Samo, uvek vodi računa da ne pretera, već joj je cilj da održi mladoliki izgled. I dalje joj se zaštitni znak široki osmeh i pogled koji obara sa nogu.

Glumica je baš i naglasila da jo je izički izgled svakako pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano - sa tom granicom da „izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe“. Sa druge strane, njenoj lepoti nisu mogli da odole ni mnogi muškarci.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - kaže Katarina.

Ističe da se skorz prepušta svom lekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno veruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je veliki esteta i profesionalac, i ume sve da uradi umereno, na pravi način.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je glumica, koja svoj dobar izgled upotpunjuje i postom, smatrajući da je nega iznutra jako bitna.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario ali i dalje ima ta usta- napomenula je umetnica.

Čak joj je agentkinja iz Moskve rekla da jedan producent nije mogao da veruje da ima toliko godina i da je mislio da je mnogo toga korigovala na licu, te da njene usne i jagodine sigurno nisu prirodne.

- Moja nega podrazumeva samo kremu, ništa specijalno. Volim japansku kozmetiku. Redovan san je takođe važan za izgled i trudim se da uvek spavam osam sati. Nisam čak ni zube izbeljivala - priča dama besprekornog stila.

Jedina razlika u odnosu na njene dvadesete godine je to što sada ima išijas.

Zona Zamfirova
foto: Printscreen/ Facebook/ Kebata

- Razlika u odnosu na moje dvadesete je u tome što tada nisam morala da, čim ustanem, dvadeset minuta u parteru radim vežbe za leđa. Imam išijas koji je iz akutnog prešao u hronični pa moram svakog dana da radim vežbe, ali s njima mi je život lepši, lakši i manje bolan.

Ni supšteni kapci joj, za sada, ne smetaju.

- Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda – govori kroz osmeh glumica.

Ali, zbog tankih nogu ravila je kompleks još u detinjstvu.

- Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš. To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom - iskrena je Radivojevićeva.

Istakla je da gudi ne bi dirala, ali planira da proveri da li ima predispoziciju za rak dojke.

- Za sada ne bih dirala grudi, ali pošto planiram da uradim genetsku analizu kako bih proverila da li imam predispoziciju za rak dojke, i ako bih saznala da postoji, onda bi ih uklonila i stavila silikone. To je pre nekoliko godina prva uradila Anđelina Džoli - kazala je Katarina Radivojević.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

Kako izgleda Katarinin jelovnik?

Ishrana Katarine Radivojević za top liniju zaista daje efikasne rezultate, a može svaka žena da je se pridržava. Izuzetno vodi računa šta jede, veoma retke su prilike kada sebi dopusti da se opusti.

U poslednjih nekoliko godina primetila je da joj smeta gluten, pa se trudi da ga izbaci iz svoje ishrane. Testeninu je izbacila iz svakodnevice, a ako je jede, trudi se da to bude pirinčana ili kukuruzna. Takođe, kad god može, izbegava mleko i mlečne proizvode, ali pije sirutku koja je dobra za mišiće, ali i za čišćenje jetre..

Ako se dogodi da nekoliko dana jede nezdravu ili manje zdravu hranu, lepa gumica tada primeni detoks tretmane prema dr Šulcu.

Ujutru sedam dana na prazan stomak pije po dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpa koji u blenderu pomeša s 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se dodati i malo đumbira. Kasnije popije pola litre detoks čaja. Tokom detoksikacije jede normalno, ali ne jede teške obroke.

- Nakon završenog tretmana osećam se bolje, a ten mi blista. Koža puno govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo - otkrila je jednom prilikom Radivojevićeva.

1 / 5 Foto: Radule Perisic/ATAImag

Doručak

Ujutru pije mlaku limunadu koja je jako dobra za razgradnju masnoća i metabolizam generalno. Zatim pojede neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste u kraju u kojem se trenutno nalazi. Slede musli ili ovsena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. Možete da joj dodate svašta – granolu koja pozitivno deluje na probavu, semenke lana, suvo voće, kakao jer sadrži puno mineral. Potom pije kafu.

Ručak

Oko podneva je vreme za testeninu (kukuruz, prinač), a često je izbor kvinoa ili pirinač u kombinaciji s povrćem ili mesom.

Večera

Glumica obično večera do 19 h, ali u skladu sa obavezama pravi izuzetke. Najčešće jede biftek ili piletinu i salatu, a voli i domaća jela, poput đuveča. Dogodi se da zbog toga što snimanje traje duže od planiranog oseti glad, zato uvek kod sebe ima sirovi badem ili lešnik, crnu čokoladu.

Dobar provod

Glumica obožava da se opusti uz dobru muziku, te na taj način uvek popravi raspoloženje.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

- Posao mi ne dozvoljava da izlazim često, ali volim da izađem i volim da budem u dobrim kafanicama. Takođe volim kada kafane imaju simbolična imena koja me vraćaju u detinjstvo i odrastanje. Osim toga, uvek mi je drago da vidim ljude koje volim i da se sa njima lepo provedem - rekla je Katarina pre dve godine za "Alo" i dodala:

- Volim tamburaše, volim tehno, ali i da odem na dobar džez. Dobar koncert je dobar koncert, a dobra muzika je dobra muzika, ma kom žanru pripadala - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs