IGOR KOJIĆ LJUBIO JE MNOGE LEPOTICE: Nju je ostavio zbog INTIMNOG SNIMKA, a pre Severine ljubio OVU SLAVNU GLUMICA

Igor Kojić prema pisanju domaćih medija ima novu devojku, a ljubio je mnoge poznate dame.

Celebrities
10:57h Autor:
IGOR KOJIĆ LJUBIO JE MNOGE LEPOTICE: Nju je ostavio zbog INTIMNOG SNIMKA, a pre Severine ljubio OVU SLAVNU GLUMICA
Sve žene Igora Kojića, Foto: Kurir / Marina Lopičić

U domaćim medijima procurila je informacija da Igor Kojić ima novu devojku, a u pitanju je niko drugi do navodno naša najlepša glumica Teodora Bjelica.

Kako su preneli domaći mediji, odale su ih gotovo identične fotografije sa zimovanja na Kopaoniku.

Da su viđeni zajedno na pomenutoj planini preneo je i "Stori", ističući da su u vezi tek dve nedelje, dok su njih dvoje ostali nedostupni za komentar.

Igor je do 2021. godine bio u braku sa poznatom pevačicom Severinom, a pre nego što je nju upoznao bio je sa još nekim poznatim damama.

Igor je svojevremeno bio u vezi sa Jelenom Žeželj nekadašnjom voditeljkom i takmičarkom rijalitija Veliki brat. Njih dvoje dugo su bili prijatelji, a onda su 2008. godine započeli vezu koja se ubrzo završila.

Naime, samo nekoliko dana od početka njihove veze u javnost je isplivao njen intimni video snimak na kojem zadovoljava nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. To je ujedno bio i razlog raskida.

Voduteljka Jelena Žeželj bila je u vezi sa Kojićem
Voduteljka Jelena Žeželj bila je u vezi sa Kojićem foto: Printscreen Youtube

"Kad smo raskinuli, Igor me je razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo", rekla je svojevremeno Jelena Žeželj.

Jedno vreme Igor je bio u vezi sa glumicom Katarinom Radivojević. Naime, bivša devojka Igora Kojića ostala je slomljenog srca, kada je on, zbog Severine odlučio da je napusti. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko seća, Katarina Radivojević je bila ostavljena.

Igor je Katarinu navodno ostavio zbog Severine
Igor je Katarinu navodno ostavio zbog Severine foto: Kurir / Damir Dervišagić

Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim lepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek. Bilo kako bilo, Igor Kojić stavio je tačku na ljubav sa Katarinom, kako bi uživao u sreći sa Seve.

Njih dvoje svoju vezu krunisali su brakom 2015. godine, a razveli su se 2021. O njihovoj ljubavi pisali su svi mediji u regionu, a par je na društvenim mrežama često delio zajedničke fotografije. Činilo se da njihovu porodičnu idulu ništa ne može da naruši, a onda je odjeknula vest da su ipak rešili da se raziđu.

Igor i Sveerina razveli su se 2021. godine
Igor i Sveerina razveli su se 2021. godine foto: Instagram / Severina
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs