KAĆI RADIVOJEVIĆ SU MUŠKARCI LOMILI SRCE: Prvi je ostavio na užasan način zbog pevačice, a ON zbog voditeljke, pa umro

Lepa Zone uživa u samačkom životu, a na ljubav trenutno i ne misli

Celebrities
19:09h Autor:
KAĆI RADIVOJEVIĆ SU MUŠKARCI LOMILI SRCE: Prvi je ostavio na užasan način zbog pevačice, a ON zbog voditeljke, pa umro
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Katarinu Radivojević publika je zavolela kao Zonu Zamfirovu u istoimenom filmu Zdravka Šotre i ubrzo nakon što se pojavila na sceni, zanosnu Beograđanku su počeli da nazivaju velikom zavodnicom.

Katarina Radivojević nikada nije želela da govori o privatnom životu, ali neki detalji ipak su dospeli u medije.

Godinama su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, između ostalog, i sa Goranom Bregovićem.

Pisalo se da je Brega, kada je rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla “Karmen sa srećnim krajem”, pozvao mladu i lepu Katarinu Radivojević. Ona je trebalo da igra glavnu ulogu, koju su navodno uvežbavali u njegovim kućama na Jahorini i u Beogradu.

Šuškalo se i da je osvojila Olivera Mandića, ali ona se nije oglašavala o tim navodima.

Delovalo je da je među njima velika ljubav, ali rastali su se jer je ona tada živela u Zagrebu, a on u Milanu.

S obzirom na vanvremensku lepotu Katarine Radivojević, mnogi se pitaju kako to da lepa, uspešna i neizmerno talentovana glumica, nikada nije imala sreće u ljubavi.

Njena veza sa Igorem Kojićem završila se krahom, da bi neposredno posle toga, Igor stao na ludi kamen sa Severinom. Par je tek nedavno, nakon višemesečnih spekulacija, saopštio da se razveo.

Igor Kojić
foto: Kurir / Marina Lopičić

Ipak, to nije jedini put kada je neki muškarac slomio Kaćino srce zbog veze i braka sa lepom Hrvaticom.

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga ima dete. Vidoje Ristović je preminuo 2022. godine.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek
foto: ATA Images

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina — rekla je Katarina za Hello, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju "Viktorija".

Vidoje se naime zabavljao sa tada veoma popularnom Katarinom, a onda je usledio krah ljubavi. Nedugo zatim, Vidoje je na ruku lepe Nikoline Pišek stavio verenički prsten.

Raskinuli su ona i Vidoje kada se ona preselila u SAD.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

Vidoje i Nikolina venčali su se u Monte Karlu, a intimna svadba koštala je oko pola miliona evra, a kao kruna ljubavi nešto kasnije rodila se ćerkica Una.

Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

Pre nekoliko godina ona je priznala da 2011. godine nije otišla u Ameriku samo zbog posla, već i zbog romanse sa holivudskim glumcem koji je 12 godina stariji od nje. Ona je želela da se skrasi, poželela je porodicu, ali očigledno nisu osećali isto.

„U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje“, kazala je jednom prilikom o vezi sa Del Torom.

Stil/Hello/Zadovoljna

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs