Nije realno kako naša pevačica izgleda u 41-oj: Kada se pojavila na događaju, svi su zanemeli od lepote

Niko nije sklanjao poglede atraktivne srpske pevačice na događaju. Četrdesetjednogodišnja zvezda sijala je svojom lepotom.

Star look
Autor:
Nije realno kako naša pevačica izgleda u 41-oj: Kada se pojavila na događaju, svi su zanemeli od lepote
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuvena srpska pevačica pojavila se na jednom događaju i svi slažu da je nikada lepše nije izgledala nego sada.

Ana Kokić bila je među gostima na nastupu koleginice Milice Pavlović koja je pevala u jednom lokalu u Beogradu.

U crnoj dekoltiranoj kombinaciji i sa zlatnom ogrlicom, Ana je prosto plenila lepotom, te kažu svi da nikad bolje nije izgledala nego sada sa svojom 41 godinom.

Ana Kokić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova rođena Beograđanka od malih nogu se interesovala za muziku i vremenom je izrasla u jednu od omiljenih plesnih pevačica devedesetih u Srbiji.

Završila je geološku i hidrometeorološku školu i upisala srednju muzičku u Beogradu.

U septembru 1999. godine Ana je upoznala Đorđa Anđelića Džoa i Mileta Novkovića i postala je članica čuvene grupe Energija. Nastupali su po Srbiji i regionu, snimali albume, a najveći hitovi koje je Ana otpevala su "Sedam dana", "Kiša", "U pesku vremena", "Nedelja".

Ana Kokić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

U narednim godinama Ana je punila klubove, osvajala nagrade, bila na naslovnicama, fotkala se i za časopis "Maksim".

Ogroman bum Ana je napravila u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", kada je osvojila prvo mesto. Ona je raspametila naciju transformacijom u američku pevačicu Pink i pesmom "Try".

Osim Pink, Ana je imitirala Zaz, Fergi, Bijonse, Lorin, Kaliopi, Slađanu Milošević… Pevala je na srpskom, engleskom, italijanskom i korejskom i pokazala da je ona zapravo neviđeni talenat i da je kapacitet da napravi svetsku slavu.

U drugoj sezoni ovog takmičenja Ana je bila u žiriju.

Što se tiče njenog privatnog života, Ana Kokić se 2008. udala za vaterpolistu Nikolu Rađena i mediji su ih odmah proglasili jednim od najlepših domaćih parova.

Nikola Rađen, Ana Kokić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Naredne godine Ana je rodila ćerku Ninu, a sledeće još jednu ćerku Teu. Onda su krenula šuškanja o problemima u braku, a posebno teško je bilo kada se pojavila vest da je Nikola pozitivan na doping testu na drogu.

Bilo je i vesti o tome da je on nju varao. Oboje su ćutali, a onda su se 2019. godine razveli. Ana je dobila strateljstvo nad decom.

Potom se pisalo da je Ana započela vezu sa jednim grčkim košarkašem, ali o njenim ljubavima se zapravo samo nagađalo, jer ona nije od onih koji sa svima dele kad se jave leptirići u stomaku.

Samo je pre par godina kazala ovo: "Nije samoća opasna! Opasno je kada se na nju navikneš…"

Stil/Zadovoljna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs