PLANIRALA LUKI DA RODI DECU, A ONDA GA ZAMENILA NJEGOVOM KOPIJOM: Ćerka Monike Beluči krenula je očevim stopama

Životna priča ćerke Monike Beluči sve više liči na očevu, budući da je krenula njegovim stopama kad je ljubav u pitanju.

Celebrities
PLANIRALA LUKI DA RODI DECU, A ONDA GA ZAMENILA NJEGOVOM KOPIJOM: Ćerka Monike Beluči krenula je očevim stopama
Foto: Profimedia

Njeni roditelji su možda legendarne filmske zvezde, ali Deva Kasel je isklesala svoj put u svetu mode i preti da nadmaši njihov uspeh.

Sa samo 19 godina i sa samo nekoliko sezona iza sebe, ovaj model u usponu – čije upečatljive karakteristike podsećaju na remek delo iz 19. veka pre Rafaelita – krasila je modne piste velikih brendova kao što su Jackuemus i Dolce & Gabbana. Tinejdžerka, koja govori pet jezika – takođe je debitovala u indie filmu The Beautiful Summer prošle godine, a uskoro će se pojaviti u predstojećoj Netflik seriji, The Leopard. U još jednom modnom udaru, Deva je nedavno predstavljena kao zvanični Dior ambasador.

Deva Kasel
foto: Profimedia

Sa Monikom Beluči kao majkom i Vensanom Kaselom kao ocem – obe proslavljene ličnosti u evropskoj kinematografiji koje takođe imaju neverovatan uspeh– nije ni čudo što se Deva probija u modelingu.

Možda je privukla pažnju Dolce & Gabbana zahvaljujući maminim vezama (Beluči je dugo bila kućna muza italijanskog brenda), ali Devino očaravajuće prisustvo na pisti je u potpunosti njeno sopstveno dostignuće.

Deva Kasel
foto: Profimedia

Osim toga što je od roditelja nasledila talenat, čini se da je krenula njihovim stopama i kada je ljubav u pitanju.

Devina ljubavna veza sa manekenom Lukom Salandrom završena je kao da nikad nije ni postojala, a Deva ga je nakon samo par meseci zamenila novim dečkom.

Deva Kasel
foto: Printscreen Instagram/ saulnanni

Kako nije dugo tugovala, pala je u ruke izvesnom Saulu Naniju, kojeg je, kako se pretostavlja upoznala na snimanju filma Leopard.

Deva Kasel
foto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanimljivo je da se njen otac Vensan nedavno razveo od mlade Tine Kunaki (26) i ubrzo joj našao zamenu, 30 godina mlađu Naru Baptistu, za koju kažu da je Tinina kopija.

Vensan Kasel, Nora Baptista
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

S druge strane, Monika uživa u ljubavnoj vezi sa američkim rediteljem Timom Bartonom.

Monika Beluči
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Mnogi komentarišu da je Deva slična ocu, budući da oboje olako ulaze iz veze u vezu. Takođe, pojavili su se i komentari da je zavela prosečnog muškarca koji joj nije ni do kolena.

Takođe je zanimljivo da njen bivši i sadašnji dečko veoma liče, baš kao i devojke njenog oca.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs