KO ĆE NASLEDITI BOGATSTVO ROBERTA KAVALIJA: Kažu da mu je 45 godina mlađa Sandra menjala pelene, evo šta joj je ostavio

Mnogi se pitaju ko će naslediti bogatstvo Roberta Kavalija, a 45 godina mlađoj Sandri već je obezbedio sve.

Celebrities
09:27h
KO ĆE NASLEDITI BOGATSTVO ROBERTA KAVALIJA: Kažu da mu je 45 godina mlađa Sandra menjala pelene, evo šta joj je ostavio
Foto: Profimedia

Čuveni modni mogul, Roberto Kavali preminuo je u 83. godini, a iza sebe je ostavo ogromno bogatstvo, u svakom smislu. U njegovom životu izdvajaju se tri najveće ljubavne veze koje su mu donele šestoro dece, a mnogi se pitaju ko će naslediti njegovo ogromno bogatstvo.

Prva u trci svakako jeste 45 godina mlađa Sandra, koja je sa njim u ljubavi bila do njegove smrti. Kavali se pre smrti pobrinuo da njegova izabranica bude materijalno obezbeđena, te joj je poklonio veoma vredan poklon.

Roberto Kavali
foto: Giannis Moutousiadis, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Naime, ovaj modni mogul, čije bogatstvo se procenjuje na 500 miliona dolara poklonio je - vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 2,5 miliona funti. Tako je Sandra Nilson, koja je od svog izabranika mlađa 45 godina, postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Mediji dalje navode kako se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Svojevremeno je Roberto naglašavao kako mu je devojka pokazala koliko ga voli, i stalno mu pružala pomoć kada mu je to bilo potrebno, a pisalo se i da mu je čak menjala pelene.

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

"Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

1 / 7 Foto: Profimedia

Modni mag bio je tri puta u braku i dobio šestoro dece. U prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio je sina Tomasa i ćerku Kristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, sa kojom je najduže i bio, dobio je troje dece - Roberta, Rejčel i Danijele. Oni su takođe u opticaju za nasledstvo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs