UHVATILA GA GOLOG U KREVETU SA ĆERKOM KOJU JE KASNIJE OŽENIO: "Bila je stidljivo dete kad su bili intimni u našoj kući"

Ljubavna priča Mie Farou i Vudija Alena dobila je poprilično bizaran epilog.

Ljubav
UHVATILA GA GOLOG U KREVETU SA ĆERKOM KOJU JE KASNIJE OŽENIO: "Bila je stidljivo dete kad su bili intimni u našoj kući"
Foto: Judie Burstein / Zuma Press / Profimedia

Glumica Mia Farou bila je majka sedmoro dece pre nego što je upoznala Vudija Alena. Njen život ličio je na bajku, a onda je doživela veliku izdaju i žoivotni pakao. Starost je dočekala tugujući za decom koju je tragično izgubila.

Nakon neuspelih brakova i propalih ljubavi, Mia upoznaje Vudija Alena, sa kojim ulazi u vezu, 1979. godine. Za vreme njihove veze, Mia je glumila u njegovih čak 13 filmova.

Tokom veze sa Vudijem Alenom usvojila je i devojčicu Dilan, a onda je 1987. rodila još jedno dete, sina Sačela. Otac dečaka je bio Vudi Alen, koji mu je i dao ime – po svom omiljenom igraču bejzbola.

Mia Farou
foto: rik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Drama koja će završiti na naslovnim stranama svih magazina tek je sledila. U januaru 1992. godine Mija je otkrila fotografije na kojima su Vudi i njihova usvojena ćerka Sun Ji – goli. Bilo je očigledno da je otac u vezi sa usvojenom kćerkom, što je glumici bio dovoljan razlog da raskine vezu sa rediteljem.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Miom Farou.

"Ne očekuješ da spava s tvojom ćerkom tebi iza leđa"

- Ne mogu kriviti Sun-Ji za sve što se dogodilo u njihovoj aferi. Ona je još bila samo stidljivo dete i to se sve događalo u našoj kući. On mora da snosi punu odgovornost za to. Podsticala sam njihovo druženje od samog početka, ali od svog partnera ne očekuješ da spava s tvojom ćerkom tebi iza leđa, ispričala je Mija Ferou, još uvek potresena zbog afere stare 30 godina. Alen, očekivano tvrdi da je Mia sve izmislila.

Vudi Alen
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime on je u intervjuu govorio kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, a kako je naveo izmislila ih je Dilanina majka Mia, jer je bila ljuta zbog raskida njihove dugogodišnje ljubavne veze.

1 / 15 Foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

- To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dilan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način, rekao je Alen. Sud ga je na kraju oslobodio optužbi za zlostavljanje. Sun Jin Previn i njihov usvojeni sin Moses Farou branili su Alena od optužbi i napadali majku, dok je Sun Jin ekla je da ju je majka godinama zlostavljala.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs