OVA ŽENA JE 17 GODINA STARIJA OD SVOG MUŽA I KADA IH VIDE, SVI SE ŠOKIRAJU: Njihov život je čudan od početka do kraja

Njihova ljubav jača je od čelika, a godine su samo broj. Bukvalno...

Ljubav
Autor:
OVA ŽENA JE 17 GODINA STARIJA OD SVOG MUŽA I KADA IH VIDE, SVI SE ŠOKIRAJU: Njihov život je čudan od početka do kraja
Foto: Printskrin@minakorea/Instagram

Šim Mina i Rju Filip su poznati par koji ima razliku od 17 godina. Šim ima 53 godine, a Rju samo 36. I njihova ljubav ne poznaje granice.

Šim Mina, južnokorejska je plesačica i zabavljačica. Jedan značajan događaj koji ju je doveo u centar pažnje bilo je njeno neočekivano pojavljivanje na televiziji tokom FIFA Svetskog prvenstva 2002. godine.

Ova slučajna pojava dovela je do njenog debija kao pevačice, očaravajući publiku svojom lepotom i talentom. Pored toga, njena topla i pristupačna ličnost svidela se obožavaocima i kolegama.

U iznenađujućem preokretu događaja, Šim Mina je dospela na naslovnice širom sveta objavom braka sa Rjuom Filipom, bivšim članom dečačkog benda Soril. Njihov brak, koji se dogodio 2018. godine, izazvao je veliku pometnju, posebno imajući u vidu značajnu razliku u godinama između njih i činjenicu da je Rju Filip tada još uvek bio u svojim dvadesetim. Ljubavna priča para, međutim, osvojila je srca mnogih kada je Šim Mina iskreno podelila njihovo putovanje u jednoj popularnoj TV emisiji.

Prvi sastanak Šim Mine i Rju Filipa dogodio se u klubu. Kompanija za koju je Šim radila, bila je bliska grupi u kojoj je bio i Rju.

Njihovi putevi su se neočekivano ukrstili, naglašavajući nepredvidivu prirodu sudbine i međusobnu povezanost unutar industrije. Ovaj slučajni susret postavio je osnovu za vezu koja je prevazišla profesionalne veze, da bi na kraju prerasla u romansu koja je kulminirala brakom.

Tek kasnije, kada su zajedno izašli ponovo, Rju je rekao Šim šta mu je na duši i kako je ludo zaljubljen u nju. I tako je sve počelo.

Oni su i danas u braku, a njihov život možete pratiti na društvenim mrežama.

Izgled ove pedesetogodišnjakinje je zaista impresivan, s obzirom na činjenicu da ne izgleda kao osoba koja bi imala toliko godina. Njen suprug insistira na činjenici da ona ne radi ništa, niti da je radila bilo šta kako bi imala takav mladolik izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs