LJUBAVNICA OBJAVILA SLIKE FUDBALERA POSLE BURNE NOĆI: Ono što je njegova žena posle uradila sve je ostavilo bez reči

Svi se i dan danas sećaju neverovatnog skandala francuskog fudbalera Žirua i njegove burne noći sa manekenkom

Vip priča
Autor:
LJUBAVNICA OBJAVILA SLIKE FUDBALERA POSLE BURNE NOĆI: Ono što je njegova žena posle uradila sve je ostavilo bez reči
Olivije Žiru, Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo par sati pred veliku utakmicu Francuske i Argentine na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, stižu nam razne vesti o velikom nesporazumu u francuskom timu. U prilog tome ide i vesti da će selektor Didije Dešan verovatno na klupu da prebaci najboljeg igrača Olivije Žirua.

A kada je reč o ovom igraču, ne možemo a da se ne setimo velike ljubavne afere vezane za njega.

Naime, Olivije Žiru je 2014. godine priznao aferu sa manekenkom Selijom Kej, dok je njegov brak sa Dženifer Žiru bio pod znakom pitanja.

Sve se desilo noć pre nego je sa Arsenalom pobedio klub Crystal Palac. On je u hotelu završio sa manekenkom a fotografije su dospele do medija. Ispostavilo se da je škakljive fotografije objavila upravo njegova ljubavnica.

Žiru je prvo negirao da je prevario suprugu, a onda kada su fotografije dospele u javnost izdao je saopštenje:

"Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu, saigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju porodicu i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku".

U celu priču je bio upleten i njegov trener Arsen Venger budući da se afera događala pre važnog susreta i fudbaler je novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti. Selija je dokazala svoju romansu s Žiruom fotografijom na Tviteru koja je prikazivala fudbalera u donjem vešu.

S druge strane Dženifer mu je sve oprostila i sa njim ostala u braku do danas. U medije nikad nije dospela nijedna njena ružna reč upućena suprugu ili njegovoj ljubavnici i to je javnost ostavilo bez teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs