ŠOK!

NAJBOLJI FRANCUSKI FUDBALER PREVARIO JE ŽENU SA LEPOTICOM: Odala ga sramna slika, ovaj potez supruge niko nije očekivao

Francuski reprezentativac Olivier Giroud skoro je razorio porodicu neverom sa manekenkom

Celebrities
15:07h Autor:
NAJBOLJI FRANCUSKI FUDBALER PREVARIO JE ŽENU SA LEPOTICOM: Odala ga sramna slika, ovaj potez supruge niko nije očekivao
Neverovatna preljuba najboljeg francuskog fudbalera, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Francuski fudbaler Olivije Žiru (36) se pobrinuo da na svom poslednjem Svetskom prvenstu u fudbalu zasija najvećim sjajnem. Njegova neverovatna igra na terenu, po kojoj će ostati upamćen, donela mu je titulu najboljeg strelca u istoriji svoje reprezentacije. Međutim, ono što posebno intrigira javnost je njegov ljubavi život, koji je izuzetno turbulentan.

- Osećam se sjajno, upravo se ispunio moj dečački san. Još je lepše što sam taj rekord dostigao na velikom takmičenju kao što je Svetsko prvenstvo. Moja opsesija je da idem još dalje. Osećam se ponosno, velika je stvar biti najbolji strelac svoje zemlje, ali je najvažnije da smo prošli dalje. Želimo ponoviti uspeh iz 2018. godine, atmosfera u svlačionici je sjajna - istakao ne nedavno fudbaler.

Olivije Žiru
foto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Sportista ima buran privatni život

Olivije je u braku od 2011. godine sa Amerikanom Dženifer (38) sa kojom je dobio četvoro dece. Fudbaler je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega, koja je poznata po tome da se trudi da svoj život drži daleko od očiju javnosti, tek povremeno okači neku sliku na društvene mreže.

Dženifer Žiru
foto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Ovaj par je imao veliku bračnu krizu 2014. godine, kada je Žiru priznao da je imao aferu s manekenkom Selijom Kej. Ta vest je bombastično odjeknula ne samo u Fransukoj, nego u celom svetu, a Dženifer je tada pokazala na šta je sve spremna, samo da bi sačuvala porodicu.

- Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti za svoju porodicu i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku - rekao je tada fudbaler.

Selija Kej
foto: Paul Morigi / Getty images / Profimedia

Mislio da sve može da zataška

Noć sa Kej je proveo u svojoj sobi u hotelu "Four Seasons" u četvrti u Istočnom Londonu, i to uoči meča Arsenala sa klubom "Crystal Palace", na kom s odneli pobedu.

U početku je fudbaler sve poricao, dok manekenka sve nije dokazala, objavivši sliku Olivija u donjem vešu iz njegove hotelske sobe. Kako se afera desila pred važnu utakmicu, sportisa je i novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti.

Ali, svi su očekivali reakciju njegove supruge. Međutim, nje uopšte nije bilo, niti se od danas oglašavala po tom pitanju, a očigledno je da je oprostila suprugu.

Inače,Dženiger je pre nekoliko godina bila u žiži javnosti kada su je proglasili glavnim krivcem zato što Olivije nije prešao tada iz Arsenala u Everton. Prema pisanju stranih medija, njoj nije odgovaralo da se seli u drugo mesto. Navodno, fudbaler je zbog toga, a i rođenja njihovog trećeg deteta odbio i ponudu nemačkog kluba Dortmunda. Posle toga je, ipak, prihvatio da zaigra u Milanu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs