U KREVET ODVEO MALOLETNU PROSTITUTKU PA JEDVA IZBEGAO ZATVOR: Skandal je francuskom fudbaleru umalo uništio karijeru

Iako fudbaler Karim Benzema ne igra za reprezentaciju Francuske, ipak je jedan od najboljih igrača iz ove zemlje, a ujedno i najskandalozniji

Vip priča
16:56h Autor:
U KREVET ODVEO MALOLETNU PROSTITUTKU PA JEDVA IZBEGAO ZATVOR: Skandal je francuskom fudbaleru umalo uništio karijeru
Karim Benzema, Foto: Matthieu Mirville/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas se sastaju Francuska i Argentina u finalu Svetskog prvenstva, a mi vas tom prilikom podsećamo na najveću slabost i skandal vezanu za najboljeg igrača francuske Karima Benzema koji ove godine ne igra za reprezentaciju zbog povrede.

Šuška se da Karim ima preku narav, te da nije u najboljim odnosima sa selektorom i da je i to jedan od razloga zašto ga nećemo gledati u Kataru čak ni u svečanoj loži kako navija za svoju zemlju.

Karim Benzema
foto: Nick Potts / PA Images / Profimedia

Ipak, nama je znamiljiv skandal u koji je Karim Benzema bio upleten 2010. godine kada umalo nije završio iza rešetaka jer je spavao sa devojkom koja se maloletna bavila prostitucijom.

Skandal je dodatno šokirao javnost kada se saznalo da je sa njima u krevetu bio i Fanko Riberije, a izgleda da nijedan od njih dvojice nije znao koliko godina ima Zahije Dehar.

Zahija Dehar
foto: Profimedia

Zahija je za veče s igračima dobila 700 evra, a potom i poziv za suđenje, na kojem je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina". Pariski sud je 2014. godine u januaru odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera, na čiji teret se stavljalo zavođenje maloletnice.

U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Tako je Benzema zbog Dehar završio sa igranjem sa reprezentaciju, neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

Zahija Dehar
foto: Profimedia

Radi ove situacije ova maloletna prostitutka bila je na naslovnicama mnogih svetskih magazina, a njena karijera je "eksplodirala"! Razni finansjeri su joj nudili koliko god je novca htela, da bi izgradila profesionalni put po želji.

Zbog njenog ekscentričnog stava i konstantnog pojavljivanja u medijima, dobila je u Francuskoj nadimak “Skandalozna”.

Zahija Dehar
foto: Profimedia

Najnovije vesti su da je fudbaler Reala i francuski reprezentativac Karim Benzema sada u vezi sa porno glumicom koja je poznata pod umetničkim imenom „Dajamond Kiti“.

Kubanska seks bomba je na društvenim mrežama okačila fotografiju Benzeme ispod koje je napisala „Nedostaje mi moja druga polovina“. Ova vest se brzo proširila internetom, a Kiti je izbrisala ovaj tvit. Kubanka na Tviteru ima više od 240.000 pratilaca.

Karim Benzema
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs