ljubav za pamćenje

NIJE BILO VEĆEG DŽENTLMENA OD SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Način na koji je osvojio ŽENU koja je ZAUVEK bila uz njega je filmski

Način na koji je Siniša Mihajlović osvojio ženu je filmski, a ona mu je uvek bila najveća podrška i oslonac.

Ljubav
16:05h Autor:
NIJE BILO VEĆEG DŽENTLMENA OD SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Način na koji je osvojio ŽENU koja je ZAUVEK bila uz njega je filmski
Siniša Mihajlović i Arijana, Foto: Profimedia

Vest da je zdravstveno stanje proslavljenog srpskog fudbalera i trenerskog stručnjaka Siniše Mihajlovića pogoršano, te da se on nalazi u bolinici zabrinula je javnost.

Osim porodice koje je uz njega, Siniša ima i veliku podršku javnosti koja iz dana u dan, sa nestrpljenjem iščekuje neku vest o njemu. Uprkos tome što se porodica nije oglasila povodom njegovog zdravstvenog stanja, ne sumnjamo da mu supruga Arijana daje snagu da prevaziđe teške momente.

Njihova ljubav opstala je uprkos svim preprekama koje su se ispred njih našle, a upoznali su se dok je Siniša bio na vrhuncu karijere. Arijana mu nikad nije okrenula leđa, a poznato je da je ona bila inicijator Mihinog emotivnog susreta sa vanbračnim sinom.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Zbog ljubavi je sve napustila i maksimalno se posvetila porodici.

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala", ispričala je ona jednom prilikom.

"Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je iztalijanka za tamošnje medije.

Uprkos teškoj bolesti koja je zadesila Mihu, njih dvoje su se držali zajedno, čvrsto stojeći na zemlji.

"Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam bila uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu ", rekla je Arijana tada.

Inače, njih dvoje venčali su se tri puta, najpre u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge nedaće.

Njih dvoje imaji peroro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana, a imaju i unuku koju im je podarila ćerka Virdžinija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs